IT på Humlebæk Bibliotek

Humlebæk bibliotek har fokus på IT, og på biblioteket tilbydes både korte introkurser, længere kursusforløb og IT-café.

Gratis introkurser
LOF og Fredensborg Bibliotekerne samarbejder om gratis introkurser i IT. Kurserne afholdes på Humlebæk Bibliotek. Det er kurser på et par timer, hvor man får en god indføring i emner som internet, billedbehandling eller slægtsforskning på nettet. Stemningen er hyggelig, og biblioteket byder på kaffe og kage.

Længere kurser  
Humlebæk Bibliotek huser en række af LOF's IT-kurser. Kurserne er særligt målrettet seniorer og andre, der gerne vil godt i gang med at bruge computeren til fx internet, billeder og slægtsforskning.

På nogle af kurserne vil en af bibliotekets medarbejdere fortælle om de mange muligheder, biblioteket stiller til rådighed. Fx hvordan man søger oplysninger i bibliotekets e-ressourcer og downloader musik og lydbøger. Se nærmere oplysninger under beskrivelsen af det enkelte IT-kursus.

IT-café

Humlebæk Bibliotek slår en gang om ugen dørene op for IT-caféen, hvor bibliotekets medarbejdere og frivillige hjælpere giver hjælp til selvhjælp, hvis du er usikker på at bruge computeren, mobiltelefonen eller din tablet-computer.

Som kursist på LOF's IT-kurser på Humlebæk Bibliotek, er du meget velkommen i IT-caféen - fx for at få hjælp hvis noget driller, når du skal øve dig derhjemme. 

Besøg bibliotekets hjemmeside og læs mere om Humlebæk Biblioteks IT-café.