Leg og rytmik

Sorter efter

Rytmikkurser – Læring for hele familien
Børn tumler ofte rundt med hinanden eller med de voksne, og selvom det måske virker som endnu en vild leg, er det faktisk her barnet udvikler sine motoriske evner. Vil du hjælpe dit barn til at udvikle deres sanser og motorik, og samtidig hygge jer som familie? Så tag et kig på LOF Kursers forskellige kurser for børn i alle aldre. Her finder du kurser til børns mange, forskellige behov. Kurserne har leg og læring i fokus og skaber rammerne for en sjov og mindeværdig oplevelse. Se vores kurser for bøn og hele familien ved at klikke her.

Rytmikkursus for hele familien
Kurset i leg og rytmik er både for børn og forældre. Her tumler vi på rundt efter barnets behov, og benytter os flittigt af madrasser og andre redskaber. Vi leger også sanglege og udfolder os rytmisk.
Kurset er en god mulighed for at træde lidt ud af hverdagens rutiner og få noget kvalitetstid med familien.

Udover samværet med familien opnår børnene også bedre kendskab til deres egen krop. Deres sanser og motorik styrkes, de bliver klogere på kroppens muligheder, og de lærer at arbejde med styrker og svagheder – alt sammen gennem leg. Rytmikkurset hjælper også forældre til bedre at kunne aflæse barnets signaler, så de kan støtte barnet i dets udvikling.
Øvelserne og legene kan give inspiration til leg og læring i hjemmet, som hele familien kan nyde godt af fremover.

Sommerkurser og oplevelser