Foto og billedbehandling

Sorter efter

søndag den 13.10.24

Fotokursus: Motiv og komposition

  • Ledige pladser
  • Hillerød
  • søndag den 13.10.24 kl. 09:30 - 15:45
Underviser 

Forudsætninger: IngenTager du ofte de samme motiver, er billedet ikke helt vandret og er dit motiv altid i midten? På dette kursus taler vi om, hvordan vi indstiller vores kamera til forskellige motiver og hvordan vi får de bedste billeder. Vi ko...

Se hold og info

lørdag den 02.11.24

Lær dit kamera at kende

  • Ledige pladser
  • Hillerød
  • lørdag den 02.11.24 kl. 09:30 - 15:45
Underviser 

Hvis du tager de fleste af dine billeder på grøn AUTO, så er dette kurset for dig. Her lærer du at bruge de halvautomatiske programmer, får kendskab til de væsentligste knapper og hvordan du gør brug af de forskellige indstillinger, så du bliver e...

Se hold og info

Vil du gerne tage flotte billeder, der ligner nogle, der er taget af en fotograf? Et billede er ikke bare et billede. Der er nemlig mange ting, der skal tages højde for, når det skal tages. Og det er selvsagt ikke bare, om der skal være med blitz på eller ej. Et flot motiv, et godt kamera og fotograferingsevner er nogle af de ting, det kræver, når der skal tages billeder, der ser professionelle ud. Du kan lære de vigtigste fotografi-kundskaber på vores foto- og billedbehandlingskurser, hvor alle kan være med.

Tag billeder som en fotograf

Udover selve motivet er den rette komposition og det helt rigtige lys blandt de ting, det handler om, når det kommer til at tage et super godt billede. Det at fotografere er i den grad blevet populært, og så er der sket meget siden dengang, hvor engangskameraer var allemandseje. Nu bugner kameramarkedet med modeller, som selv amatører kan få superflotte resultater med, og som tilmed kan købes til billige penge. Måske du allerede har et godt kamera. De fleste af de nyere kameraer, der er på markedet lige nu, har et væld af funktioner, som man måske ikke får brugt. Det er funktioner, der kan give dig de bedste billeder, du måske nogensinde har taget. På vores fotokursus kommer du blandt andet til at lære om, hvordan du helt praktisk tager det gode billede.

Bedre billeder med billedbehandling

Du kommer langt med den rette fotograferingsteknik, et godt kamera og ikke mindst et flot motiv, men der er også flere muligheder for at gøre billedet endnu flottere. Meget kan klares med den efterfølgende billedbehandling. Det kunne for eksempel være at fjerne røde øjne eller gøre slørede punkter på billedet klarere. Efterbehandlingen af dine billeder er faktisk mindst lige så vigtigt, hvis du vil have de allerbedste billeder, og det er også noget, de professionelle arbejder med. Et billedbehandlingsprogram kan være noget af en jungle at finde rundt i, hvis du ikke kender det. Resultatet bliver, at du ikke får brugt de funktioner, det har og får alt det ud af programmet, som du kan. Af den grund tilbyder vi, i forbindelse med vores fotokurser, også undervisning i billedbehandlingsprogrammer.  

Alle kan være med

Når du deltager på et af vores af kurser, vil du opdage, at det er kurser, der gælder for alle. Det er selvfølgelig et krav, at du har et kamera, du kan tage med, men hvilket det ér, er op til dig. Vælger du et af vores kurser, hvor det er en specifik kamerafunktion, vi prøver kræfter med – herunder sort-hvid-fotos – kræver det naturligvis, at dit kamera har netop denne funktion. Men herudover er der ingen specifikke krav. Det gælder også erfaring eller øvrige forudsætninger, der ej heller er påkrævet. Vi gør en dyd ud af at tilbyde kurser, hvor alle kan være med – begyndere såvel som øvede. Vores dygtige undervisere har herunder stort fokus på at møde dig på dit niveau. På den måde sikrer vi, du får de bedste forudsætninger for indlæringen og får så meget som muligt ud af sprogkurset.

Nye kurser, oplevelser og foredrag