Madlavningskurser

Sorter efter

mandag den 15.11.21

Romersk Vellevned

  • Venteliste
  • Rungsted Kyst
  • mandag den 15.11.21 kl. 18:00 - 22:00

Velkendt og vanedannende succes i det nordsjællandske gennem mange år. Tre aftener for Italien-gale livsnydere med skønne vine og god mad, som vi selv tilbereder under kyndig vejledning af eksperterne Hanne Birgitte og Anders Grøndahl, der efte...

Se hold og info

mandag den 07.03.22

Romersk Vellevned

  • Ledige pladser
  • Rungsted Kyst
  • mandag den 07.03.22 kl. 18:00 - 22:00

Velkendt og vanedannende succes i det nordsjællandske gennem mange år. Tre aftener for Italien-gale livsnydere med skønne vine og god mad, som vi selv tilbereder under kyndig vejledning af eksperterne Hanne Birgitte og Anders Grøndahl, der efte...

Se hold og info

Drømmer du om at blive god til at lave mad? Hvis du endnu ikke kan prale af, at lækre retter er noget, du uden besvær kan kokkerere, er der heldigvis råd for det. Du kan nemlig deltage i et madlavningskurser hos LOF-kurser, hvor du kan forbedre dine kogekundskaber og blive inspireret i din madlavning. Det siger måske sig selv, at gode madkundskaber er rigtig gode at have. Det gælder for eksempel, når du skal imponere familie, venner eller måske din partner med en god middag en weekendaften eller en festlig lejlighed. Det er naturligvis også en fordel, hvis der skal noget lækkert på bordet til hverdag. Måske det ender med, at madlavning bliver en passion for dig.

For både nybegyndere og øvede

Når du deltager på et madlavningskursus hos LOF, lærer du at lave mad efter gode opskrifter og får ikke mindst styr på de teknikker, der gør, at du også kan lave god mad, når du kommer hjem. De madlavningskurser, vi tilbyder, er for alle. Det betyder, at nybegyndere såvel som øvede kan være med, når vi hygger omkring madlavningen, samtidig med, at alle deltagere bliver bedre til selv at lave retterne. Vi gør ikke mindst en dyd ud af, at du med kurset får gode madlavningsredskaber med dig hjem.

Italiensk for begyndere

Det er naturligvis en smagssag, hvilke retter man er til og hvilket køkken man har smagsmæssige præferencer for. Nogle er vilde med det franske bistro-inspirerede køkken, andre elsker de danske klassikere eller for nogle er det det græske køkken, der bugner af de sydlandske råvarer fra Middelhavsområdet, der hitter. Et af de måske mest populære køkkener er det italienske, og det er med retter, der er elsket af store og små. Hvis du også er vild med spaghetti, pizza, lækre pastaretter og alle de mange andre velsmagende retter, som det italienske køkken har at byde på, kan du tage på et af vores italienske madlavningskurser. Her kan du lære alt om, hvordan du tilbereder italiensk mad, der er (næsten) lige så god, som den, italienerne laver selv.

LOF - kurser for alle

Hos LOF har vi et stort udvalg af kurser. Det er kurser, der blandt andet hører ind under kategorier som sprog, IT-viden og redskaber, natur, kunst og håndarbejde samt motion og sundhed. Fælles for vores kurser er, at de alle foregår under kyndig vejledning og ledelse af vores dygtige undervisere. Vi går i særdeleshed op i, at vi møder kursisterne, hvor de er. Det gælder uanset, om du er begynder eller øvet. Og af den grund er vores kursusudvalg bredt med både begynder- og fortsætterkurser, ligesom vi har kurser, der omfavner alle niveauer i en og samme undervisning. Hvis du er i tvivl om, hvilket kursus du hører hjemme på – om du for eksempel bør vælge et kursus for begyndere eller et for de mere øvede – er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller ved at ringe til os. Det gælder uanset hvilket type af kursus, der end måtte tiltale dig. Vi vil altid gerne hjælpe dig.

Sommerkurser og oplevelser