• Michael Arvedlund
    Madentusiast og MSc PhD i havbiologi
    Michael har i over 30 år med stor begejstring lavet mad til sig selv og andre både i professionelt og privat regi. Mange års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore og Japan har med lokale kokkes vejledning dannet basis for Michaels store viden om og interesse for asiatisk mad.
    Michael har desuden et bestået Harvard Kokkekursus på sit CV


Japansk/koreansk køkken - søndag med smag

Lav autentiske retter og få en unik madoplevelse

Kom og lav japansk/koreansk mad med Michael Arvedlund, der viser dig hvordan maden laves med de rigtige krydderier og råvarer og hvordan de forberedes, fuldstændigt som i deres oprindelsesland.
Michael har lært retterne af nationale kokke i løbet af mange års arbejdsophold i Sydøstasien i og Japan.

Denne søndag skal vi lave et par herlige signaturretter

Spicy Ramen suppe
som er voldsomt populært på Okinawa, men efterhånden også i resten af verden. Ramen er en japansk velsmagende nudelret, beståede af nudler serveret i en bouillon; almindelige smagsvarianter er bl.a. sojasovs og sesam paste, med typiske toppings, herunder bl.a. skiver af svinekød.
Ramen har sine rødder i kinesiske nudelretter. Næsten hver region i Japan har sin egen variant af ramen.
Vi laver den meget populære ramen type kaldet tantanmen.

Kimchi
I Japan bliver ramen stort set altid altid serveret med koreansk gæret krydet kål, kimchi, som vi derfor også laver.

Sushi ruller og Nigiri (fisk oven på sushi ris)
Sushi er altid populært og behøver ikke nødvendigvis at blive meget dyrt: man kan også bruge avocado o. lign. i rullerne  

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure.
Dette arrangement hører under masterclasses

Praktisk info

Inkl. i prisen er råvarer til de nævnte retter.
Medbring en god køkkenkniv, forklæde, et viskestykke og egne drikkevarer efter ønske.
Tag også nogen gode tætte plastbøtter med - der er som regel rester
Nummer
30464 - Japansk/koreansk køkken - søndag med smag
Første mødegang
søndag den 30.04.23 kl. 12:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

Rungsted Skole, Østre Stationsvej 1 A, 2960 Rungsted Kyst

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 475,00
søndag den 30.04.23

Kl. 12:00 - 17:00

Michael Arvedlund

Østre Stationsvej 1 A, 2960 (Hjemkundskab)

Se på kort