Japansk/koreansk køkken - søndag med smag
Lav autentiske retter og få en unik madoplevelse
Kom og lav japansk/koreansk mad med Michael Arvedlund, der viser dig hvordan maden laves med de rigtige krydderier og råvarer og hvordan de
forberedes, fuldstændigt som i deres oprindelsesland.
Michael har lært
retterne af nationale kokke i løbet af mange års arbejdsophold i
Sydøstasien i og Japan.
Denne søndag skal vi lave et par herlige signaturretter
Spicy Ramen suppe
som er voldsomt populært på Okinawa, men efterhånden også i resten af verden. Ramen er en japansk velsmagende nudelret, beståede af nudler
serveret i en bouillon; almindelige smagsvarianter er bl.a. sojasovs og sesam
paste, med typiske toppings, herunder bl.a. skiver af svinekød.
Ramen har sine
rødder i kinesiske nudelretter. Næsten hver region i Japan har sin egen variant
af ramen.
Vi laver den meget populære ramen type kaldet tantanmen.
Kimchi
I Japan
bliver ramen stort set altid altid serveret med koreansk gæret krydet kål,
kimchi, som vi derfor også laver.
Sushi ruller og Nigiri (fisk oven på sushi ris)
Sushi er altid populært og behøver ikke nødvendigvis at
blive meget dyrt: man kan også bruge avocado o. lign. i rullerne
Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under
bagomsmagen Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure.
Dette arrangement hører under
masterclasses
Praktisk info
Inkl. i prisen er råvarer til de nævnte retter.
Medbring en god køkkenkniv, forklæde, et viskestykke og egne drikkevarer efter ønske.
Tag også nogen gode tætte plastbøtter med - der er som regel rester