Sangundervisning

Der er løbende optag på holdene, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet

Sorter efter

lørdag den 20.04.24

Sang og stemmetræning

  • Venteliste
  • Hillerød
  • Er startet - kl. 09:00 - 16:00 om lørdagen
Underviser 

Her tilbydes undervisning i sang, og vi skal synge en masse dejlige sange: Danske og udenlandske sange og viser, nye og gamle, klassiske og rytmiske. Afhængigt af lyst og talent. Din sanglærer, Ole, spiller klaver til det hele. Undervisning for...

Se hold og info

Sangundervisning hos LOF

Har du en drøm om at lære at synge eller blive endnu bedre til det? Elsker du musik og sang af hele dit hjerte, men ved du ikke, hvor du skal starte henne? Så kan du med LOF få sangundervisning og dermed få masser af musik ind i din hverdag – uanset om du er nybegynder eller øvet. Vi tilbyder både sangundervisning i Hillerød, Helsingør og Kokkedal. Der er derfor rig mulighed for at få kursus i sang. Vores hold består af seniorhold, almindelige hold eller individuel sangundervisning.

Ens for alle hold er dog, at stemme- og sangtræning er i fokus – så kom og lær at synge med sangundervisning for begyndere eller øvede hos LOF. Du kan derfor komme helt grøn og starte fra bunden, eller du kan komme med erfaring i bagagen. Alle kan være med, så længe de har en passion for sang- og stemmetræning. Læs med lige her for at se, hvad vi kan tilbyde gennem vores sangundervisning.

Sangundervisning – syng sammen med andre eller alene

Vi tilbyder som sagt både sangundervisning på hold eller individuel undervisning, hvor du kan lære at synge eller blive bedre til det. Ønsker du at synge sammen med andre, skal du selvfølgelig deltage i hold. Her får du en følelse af fællesskab, hvor jeres kærlighed for musik forener jer. Ønsker du den helt store følelse af fællesskab igennem sang, kan du også starte til et af vores korhold. Du kan også vælge individuel undervisning, hvor fokusset kun ligger på dig. Uanset hvad vil du få undervisning i sang på professionel og humoristisk vis.

Alle har en personlig stemme, og det er netop den, du kommer til at arbejde med. Åndedræt, krop samt personlig og naturlig stemme udvikles. Derfor vil du ikke bare blive bedre til at synge, du vil også lære større gennemslagskraft og frihed, når du vil formidle et budskab. Du kan også slippe anspændthed og hæshed, når du synger, eller få en bredere forståelse for sangteknik. Udforsk, hvordan din stemme og krop hænger sammen gennem sangundervisning hos LOF, hvor du efterfølgende kan stole fuldt ud på din stemme.

Lær at synge, og styrk din stemme gennem stemmetræning

Lær at synge er selvfølgelig hovedformålet med sangundervisningen. Men som nævnt tidligere vil du også opleve, at du får evner til at kommunikere budskaber med større gennemslagskraft og frihed. Dette kan gavne dig i mange andre situationer, som ikke har noget med sang at gøre. Din stemme vil altså styrkes – og ikke blot til sang. Er du pensionist, kan det især være ideelt at starte til sangundervisning. Med alderen bliver stemmen svagere og svagere. Men gennem sang- og stemmeundervisning kan du tilføje mere modulation, klang og kraft til din stemme.

Har du ikke fået tilmeldt dig et undervisningshold fra start, skal du ikke bekymre dig. Du kan tilmelde allerede i dag, selvom sangundervisningsholdene allerede er i gang. Du betaler blot for de mødegange, som holdet har tilbage. Derfor udregnes prisen automatisk, selvom du tilmelder dig midt i et forløb. Har du brug for hjælp eller spørgsmål, kan du kontakte LOF. Se kontaktoplysningerne her. Vi glæder os til at høre fra dig og se dig udfolde din stemme på et af vores spændende sang- og stemmetræningshold.

Nye kurser, oplevelser og foredrag