• Lucia Muñoz Nede
    Lucia Muñoz Nedu er en passioneret spansklærer med en kandidatgrad i det spanske sprog og litteratur fra universitet Universidad de Jaén, Spanien.

    Hun har boet i Danmark i et års tid og kan sagtens sætte sig ind, hvordan det er at skulle lære et nyt sprog. Lucia taler rigtig fint dansk og har allerede undervist i spansk i andre forbund i Danmark på flere niveauer – også online.

    Som underviser kan hun godt lide at bruge forskellige materialer udover grundbogen. F.eks. egne materialer sammen med online og interaktive arbejdsark. Interaktive arbejdsark er meget motiverende, da man får oplevelsen af, at man ”leger” med sproget.

    Lucia er meget bevidst om, at hendes undervisning skal være dynamisk og et rum, hvor kursisterne føler sig tilpas og ikke er bange for at tale.

Spansk A2 let øvede ONLINE FORÅRSHOLD

Lær om sprog, kultur og samfund

På dette A2 kursus lærer du at læse og forstå forskellige korte tekster, fx avisartikler og små historier.

HVAD FÅR DU UNDERVISNING I
Dit ordforråd forbedres yderligere, og vi øver udtalen, så du kan udtrykke dig klart og præcist i en samtale. Vi går videre med grammatikken, hvor du vil lære at udtrykke dig i datid. I klassen når vi omkring emner som spansk kultur og vi har det altid sjovt.

HVEM ER KURSET HENVENDT TIL
Dette spansk kursus er for let øvede og undervisningen foregår som fjernundervisning. Holdet er startet i foråret 2021.

HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN
Sæsonen starter med en lille genopfriskning af den grammatik, som er gennemgået tidligere.  Vi arbejder efter grundbogen og øvebogen “Caminando" af Inge Magrethe Clausen.
Fra september begyndte holdet også på bogen“ Fra Unidad 6a”. Unidad 6a er en del af serien Caminando. Sange, kortspil, videoer, osv. er  altid en del af vores undervisning. Du kan købe lærebogen og øvebogen (på papir eller online version) eksempelvis på forlaget Systime.
Det er 2. udgave af bogen Caminando. Hvis du er ny på holdet, så afvent med at købe materiale, til du har været til første mødegang.

Lucia vil også bruge google classroom platformen, hvor hun "udgiver" alt indhold, meddelelser og lektier til dig, som kursist. Du vil derfor modtage en e-mail invitation til at deltage i google classroom-platformen.

Vil du se vores øvrige online sproghold, så klik her: onlinesprogogkommunikation

DIVERSE:
Dette hold er et online hold. I januar tilbyder LOF et gratis introduktionskursus i teknikken for at modtage undervisningen online. Læs mere og tilmeld dig på hold 36700 og hold 36701. Nyt Introhold til online undervisning fredag den 26. januar fra kl. 14.30-15.00. Se hold 36705.

HVORDAN DELTAGER MAN ONLINE
Du deltager i et online hold via din computer eller tablet gennem platformen Zoom, hvor du kan se og høre, stille spørgsmål og tale med din lærer og de andre kursister.  Det er nemt at bruge Zoom, og du får tilsendt et link du bare skal klikke på for at deltage.


Tag en sprogtest og find dit niveau på  LOFkurser.dk

Praktisk info

Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer. Hvis du er ny på holdet, så afvent med at købe materiale, til du har været til første mødegang.

Før holdet starter vil man modtage et link til kurset og introduktion i hvordan det teknisk fungerer.Hvis du tilmelder dig efter holdstart, kontakt da LOF for at få et link, så du kan deltage i undervisningen via zoom.
Dette hold er ikke med i ordningen 2 hold til ét holds pris.


Nummer
36637 - Spansk A2 let øvede ONLINE FORÅRSHOLD
Første mødegang
onsdag den 24.04.24 kl. 17:30 - 19:00
Undervisere
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
7
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 300,00 1050,00
onsdag den 24.04.24
Er blevet afholdt
onsdag den 01.05.24
Er blevet afholdt
onsdag den 08.05.24
Er blevet afholdt
onsdag den 15.05.24
Er blevet afholdt
onsdag den 22.05.24
Er blevet afholdt
onsdag den 29.05.24

Kl. 17:30 - 19:00

Lucia Muñoz Nede

(Zoom1)

onsdag den 12.06.24

Kl. 17:30 - 19:00

Lucia Muñoz Nede

(Zoom1)