• Andrea Pulai-Piatkó

    Andrea Pulai er uddannet franskunderviser fra Ungarn og har boet og studeret i Frankrig. Andrea taler dansk og har erfaring med at undervise i fransk for danskere ansatte i franske firmaer og som aftenskoleunderviser i Danmark. Andrea er struktureret og tålmodig og elsker det franske og vil meget gerne give sin glæde ved fransk videre. 


    )

Fransk A1 nybegynder ONLINE FORÅRSHOLD

Fransk for begyndere - fjernundervisning

Parlez-vous français? På dette fransk begynderhold vil vi have fokus på kommunikation og vi starter fra begyndelsen af og opbygger et elementært ordforråd, så du kan udtrykke dig i dagsligdagssituationer. Vi lærer de basale vendinger, øver udtalen og fokuserer på et enkelt, alment ordforråd. Viden om den basale grammatik kommer vi selvfølgelig ikke udenom.

Pour tous ceux qui veulent apprendre la langue française.

Dette hold er startet helt fra bunden i januar 2021 og foregår online via Zoom

Tag en sprogtest og find dit niveau på LOFkurser.dk

Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog

Praktisk info

Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer. Du deltager i et online hold via din computer eller tablet gennem platformen Zoom, hvor du kan se og høre, stille spørgsmål og tale med din lærer og de andre kursister.  Det er meget nemt at bruge Zoom programmet og du får tilsendt et link du bare skal klikke på for at deltage.

Nummer
16527 - Fransk A1 nybegynder ONLINE FORÅRSHOLD
Første mødegang
tirsdag den 11.05.21 kl. 17:30 - 18:30
Undervisere
Adresse

Online undervisning ,

Se på kort

Mødegange
8
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 285,00 1140,00
tirsdag den 11.05.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 18.05.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 25.05.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 01.06.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 08.06.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 15.06.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 22.06.21

Kl. 17:30 - 18:30

Andrea Pulai-Piatkó

(Zoom)

tirsdag den 29.06.21

Kl. 17:30 - 18:30

Andrea Pulai-Piatkó

(Zoom)

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...