• Silvia Gilli

    I Italien er Silvia uddannet på det internationale sproggymnasium i Bologna (engelsk, tysk, spansk) og derefter læste hun Kunsthistorie og kulturformidling på Universitetet i Bologna.
    I Silvias hjerte er både Italien, med sin uudtømmelige kulturrigdom, og Danmark, hendes adopterede land. Danmark har lært hende at værdsætte Italien endnu højere, og hun lever i dag for at formidle italiensk sprog og kultur igennem kurser, foredrag, italienske events og kulturophold i Italien. Desuden arbejder Silvia også som simultantolk og translatør. Det er hende en glæde at formidle ikke kun sit sprog, men også Italiens kulturarv og italienernes kreativitet, fra design til gastronomi, inklusive nogle af de dyder og uvaner, som kendetegner italienere verden over. Vel mødt i den italienske verden!

    )

Italiensk B1 øvet ONLINE

Italienskkursus for øvede

Buongiorno a tutti e bentornati!

Dette dejlige og flittige hold begynder nu på sit tredje år og har rigtig gode intentioner med det italienske sprog!

Nogle deltagere har Italien i hjertet, andre har familie, venner eller hus i Støvlelandet. Fælles for alle er ønsket om at tale italiensk for at få det bedste ud af turene til Italien, ved at lære kultur og traditioner at kende og – hvorfor ikke – også lidt italiensk mimik!

Kurset er for dig, der allerede har haft italiensk i mindst to år. Du kan allerede præsentere dig selv og din familie, stille og besvare lette spørgsmål, begå dig på en enkel måde på rejse, på restaurant, på hotel og meget mere. Du kan allerede udtrykke dig i førnutid og kender til condizionale. Vi begynder med en god genopfriskning, fortsætter med at læse og kommentere en letlæselig bog (Modelle, pistole e mozzarelle) og arbejder også med vores gode grammatikbog (Grammatica pratica della lingua italiana – begge bøger fra Alma Edizioni, Firenze). Bøger anskaffer eleven selv ved kursusstart.I foråret starter vi netop der, hvor vi kom til i efteråret.

Rejsen til Italien begynder her, hos en ægte indfødt italiensklærer, kunsthistoriker og foredragsholder. Jeg glæder mig til at føre dig ind i italiensk sprog og kultur!
Arrivederci in gennaio!

Dette kursus i Italiensk A 2 havde opstart i efteråret 2017 og nye deltagere der allerede kender til italiensk er velkomne.LOF tilbyder mange ITALIENSK HOLD. Hvordan finder du det rigtige hold for dig?
1 - Start med at finde dit sprogniveau ved at tage en gratis sprogtest på LOFkurser.dk
2 - Har du spørgsmål til indholdet og til sprogniveauet på et bestemt hold, skriv til [email protected] Holdet gennemføres som udgangspunkt online pga. Covid-19.
Hvis smittesituationen ændrer sig, kan holdet ændres til fysisk undervisning i Helsingør.
Praktisk info

Ved tilmeldingen skal du sende en invitation via Skype til Silvia, din sproglærer,
og afvente en bekræftelse via Skype få dage før holdstart. Skype-adressen er: italica.live.online Vær opmærksom på at holdstarten er udskudt i forhold til først annonceret. Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer.

Nummer
16593 - Italiensk B1 øvet ONLINE
Første mødegang
mandag den 01.02.21 kl. 15:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Online undervisning ,

Se på kort

Mødegange
13
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 95,00 1230,00
mandag den 01.02.21
Er blevet afholdt
mandag den 08.02.21
Er blevet afholdt
mandag den 22.02.21
Er blevet afholdt
mandag den 01.03.21
Er blevet afholdt
mandag den 08.03.21
Er blevet afholdt
mandag den 15.03.21
Er blevet afholdt
mandag den 22.03.21
Er blevet afholdt
mandag den 29.03.21
Er blevet afholdt
mandag den 12.04.21
Er blevet afholdt
mandag den 19.04.21
Er blevet afholdt
mandag den 26.04.21
Er blevet afholdt
mandag den 03.05.21
Er blevet afholdt
mandag den 10.05.21

Kl. 15:00 - 16:00

Silvia Gilli

(SKYPE)