Sprogkurser

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du deltage på 2 sprog og kun betale for 1. Dette gælder for hold indenfor samme sprog. Man betaler for det dyreste og det er med forbehold for,  at der stadig er pladser på holdet. Denne ordning gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

mandag den 02.09.24

Fransk A1 begyndere

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • mandag den 02.09.24 kl. 10:00 - 11:40

Bonjour! Har du lyst til at tale det smukke franske sprog, så du kan rejse i Frankrig og andre fransktalende lande? HVAD FÅR DU UNDERVISNING IVi vil have fokus på udtale og forståelse for sprogets opbygning. Vi øver sikkerhed i at anvende et lille...

Se hold og info

Fransk A1 begyndere 1 klokketime kort hold

  • Ledige pladser
  • Allerød
  • mandag den 02.09.24 kl. 20:40 - 21:40
Underviser 

Bonjour! Har du lyst til at tale det smukke franske sprog, så du kan rejse i Frankrig og andre fransktalende lande? HVAD FÅR DU UNDERVISNING IVi arbejder med at opbygge et grundlæggende ordforråd på fransk og på at få den grundlæggende grammatik p...

Se hold og info

onsdag den 04.09.24

Spansk A1 begyndere

  • Ledige pladser
  • Fredensborg
  • onsdag den 04.09.24 kl. 14:00 - 15:40
Underviser 

Hola! Hvorfor lære Spansk?Spansk er et af verdens mest udbredte sprog og du kender sikkert allerede lidt spansk. Bare tænk på udtryk som Fiesta og Tapas. Spanien har en meget spændende kulturarv og en smuk natur at byde på.HVAD FÅR DU UNDERVISNING...

Se hold og info

Tysk A1 begynder

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • onsdag den 04.09.24 kl. 17:00 - 18:40

100 mio. europæere har tysk som modersmål!Som rejsedestination byder Tyskland, Østrig og Schweiz på mange spændende muligheder: skiferie, vandreture, kanoture, cykelture langs floderne, storbyferie med et rigt kulturliv, oktoberfester, julemarked...

Se hold og info

Sprogkurser – lær et nyt sprog hos LOF

Måske skal du starte i et nyt job og spekulerer på, om dine engelskkundskaber trænger til et løft, så du ikke blamerer dig over for dine nye kollegaer. Måske planlægger du at tage på rundrejse i Rusland eller på en forlænget ferie i det græske øhav. Det kan selvfølgelig også være, at du blot har interesse for fremmedsprog og går rundt med en lille polyglot i maven. Uanset hvilket sprog, du ønsker at lære og hvorfor, så er det dog sikkert, at du med vores sprogkurser kan komme din drøm meget nærmere.

Lad det være sagt med det samme: Al begyndelse er svær. Med den rette indstilling, et læringsfremmende miljø og kyndig vejledning er det imidlertid slet ikke så udfordrende at lære et nyt sprog, som du måske tror. Vores dygtige undervisere hjælper dig godt på vej og give dig de bedste forudsætninger, så du kan nå dine personlige mål.

Meld dig på et af LOFs mange sprogkurser og en ny verden vil åbne sig for dig. Når man lærer et nyt sprog, så bliver det pludselig sjovere at rejse til dette land. Du får mulighed for at kommunikere med lokalbefolkningen på deres sprog. På sprogkurserne øver vi enkelte konversationsteknikker, så du f.eks. vil lære at bestille mad på en restaurant eller spørge om vej.

Vil du blive bedre til græsk, tysk, engelsk eller latin?

LOF har sprog kurser i 13 forskellige sprog og hold på alle niveauer, så er der en plads til dig, om du er nybegynder, let øvet eller øvet. Hvis du er i tvivl om, hvilket niveau, du skal starte på, kan du læse mere om niveauerne eller tage vores sprogtest her. Hvis du får tilmeldt dig et forkert niveau på et af vores sprogkurser, kan du altid kontakte vores fagkonsulent i sprog og høre, om det er muligt at skifte niveau. Hvis der er plads på det ønskede hold, vil vi altid forsøge at hjælpe dig med at skifte.  

Hos LOF giver vi dig mulighed for at lære et nyt sprog på aftenskole. Hvis undervisning om aftenen ikke passer ind i din dagligdag, er der imidlertid også formiddags- og eftermiddagshold, så du kan følge dit sprogkursus og stadig passe dit arbejde, dit studie, familie eller forpligtelser. På vores sprogkurser på aftenskolen lægger vi vægt på høj kvalitet i undervisningen, og vores dygtige undervisere har alle mangeårig erfaring i undervisning i sprog.

Lær et nyt sprog - og sæt gang i din karriere.

Et sprog kursus hos LOF behøver ikke kun være for sjov – det kan faktisk også åbne nye døre for dig på arbejdsmarkedet, både hvis du er ledig eller hvis du allerede er i job. Med forbedrede sprogkundskaber kan du opkvalificere dig inden for dit fag, blive bedre til at kommunikere med udenlandske samarbejdspartnere eller blive i stand til at begå dig på en internationalt orienteret arbejdsplads.

Endelig tilbyder vi også sprogkurser på dansk til dig, som ønsker at lære dansk som andetsprog og dermed opnå lettere adgang til det danske arbejdsmarked.

Når du går på et sprogkursus ved LOF, har du desuden mulighed for at deltage på et ekstra sproghold gratis. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kursuskonsulent i sprog Sirenetta Poulsen på tlf. 49260288.

Deltag på et sprogkursus

Sprogkurser

Kom tættere på lokalbefolkningen. Det bliver lidt sjovere at rejse, når man kender sproget.

Se alle sprogkurser her...

Online sprogkurser

Lær sprog online. LOF's online sprogkurser er effektiv undervisning på små hold.

Se alle kurser her...