Lær arabisk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du deltage på 2 sprog og kun betale for 1. Dette gælder for hold indenfor samme sprog. Man betaler for det dyreste og det er med forbehold for,  at der stadig er pladser på holdet. Denne ordning gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

mandag den 02.09.24

Arabisk A2 let øvede

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • mandag den 02.09.24 kl. 17:00 - 18:40
Underviser 

Er Mellemøsten dit rejsemål? Har du arabiske venner eller naboer, eller møder du arabisktalende personer i den hverdag eller på dit job? Forestil dig de mange oplevelser, du vil få, hvis du sætter dig ind i det arabiske sprog og kultur…! HVORDAN F...

Se hold og info

I 2017 lå det arabiske sprog på en syvende plads på listen over de ti sprog, der tales mest i verden. Der er nemlig over 200 millioner mennesker, der har arabisk som modersmål, og herudover er der omkring 120 millioner mennesker, der taler sproget. At mere end 300 millioner taler arabisk er måske allerede grund nok til at ville lære det selv. Det arabiske sprogs udbredelse i hele verden betyder ikke mindst, at det inden for flere erhverv er et attraktivt sprog at kunne. Et sprogkursus i arabisk kan derfor få betydning for dine karrieremuligheder.

 

En broget og spændende kulturhistorie

Området Arabien referer til Den Arabiske Halvø, og betegner de lande i verden, der er præget af og har det arabiske sprog og kulturen til fælles. Interesserer du dig for den arabiske kultur? Den er både spændende, mangfoldig og broget, så det er der slet ingenting at sige til. Det er også mange lande, den dækker over. Foruden en spændende kultur er smukke byer med både historiske bygninger og nyopførte arkitektoniske vidundere, varme temperaturer året rundt og skøn natur med bland andet lækre strande noget, du kan opleve, hvis du rejser til de arabiske lande. Og på disse rejser er det naturligvis en sand force, at du taler landets officielle sprog. At man taler landet sprog, siges også at være den allerbedste indgangsvinkel til at forstå kulturen, historien og ikke mindst befolkningen i det land, du besøger. 

Arabiske favoritter i køkkenet

Hvad der er mindst lige så spændende, alt afhængig af, om du går op i madlavning eller ej, er det arabiske køkken. Det er et, vi i den grad har taget til os her i den vestlige del af verden, og det er slet ikke uden grund. Det er blandt andet med hummus og falafel, der er nogle af favoritterne, at det arabiske køkken har vundet indpas, hvilket både kommer til udtryk ved de mange hummus- og pitabarer, der er dukket op, og til de mange specialforretninger, der sælger arabiske lækkerier og specialiteter. Det er med andre ord en spændende gastronomisk verden, der åbner op for dig, hvis du lærer det arabiske sprog. 

Et kursus for alle – selv begyndere

Her hos LOF-kurser tilbyder vi et væld af spændende kurser, for dig, der har lysten og modet til at lære noget nyt. Det kan være, du skal bruge det i forbindelse med dit karrierevalg, men det kan også være, det er rejselysten, der driver værket. Der er mange grunde til at vælge et sprogkursus, og hvad dine er, er ikke noget, vi blander os i. Vi koncentrerer os nemlig først og fremmest om, at du får så meget ud af kurset som overhovedet muligt. Fælles for samtlige vores kurser er, at vi gør en dyd ud af at møde dig på dit niveau. Det er det, der gør, at du kan gå fra kurset beriget med forbedrede sprogkundskaber og når dine personlige mål. Det gør sig naturligvis også gældende på vores arabiske kursus, der er et begynderkursus. På kurset vil du først og fremmest lære at tale det arabiske sprog, men senere vil vi også fokusere på at både læse og skrive sproget.

 

Deltag på et sprogkursus

Sprogkurser

Kom tættere på lokalbefolkningen. Det bliver lidt sjovere at rejse, når man kender sproget.

Se alle sprogkurser her...

Online sprogkurser

Lær sprog online. LOF's online sprogkurser er effektiv undervisning på små hold.

Se alle kurser her...