Lær bulgarsk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Dette gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

mandag den 17.01.22

Bulgarsk A2 let øvet

  • Ledige pladser
  • Hørsholm
  • Er startet - kl. 19:50 - 21:30 om mandagen
Underviser 

Dette kursus i Bulgarsk havde opstart i efteråret 2018. I efteråret 2020 kom holdet op på næste niveau- A2. I forårsæssonen 2022 fortsætter vi med datid og med at udvide ordforrådet til brug i dagligdags situationer. Vi lærer også mere om den bul...

Se hold og info

tirsdag den 25.01.22

Bulgarsk A1 begynder ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 15:00 - 16:40 om tirsdagen
Underviser 

Dette kursus i bulgarsk havde opstart i efteråret 2021, men nye deltagere som kender bogstaverne og kan læse lette tekster er velkomne.På holdet vil du høre om den bulgarske natur, kultur og befolkning. Du kommer til at lære forskellige dagligdags...

Se hold og info

torsdag den 03.02.22

Bulgarsk A1 begynder ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • torsdag den 03.02.22 kl. 18:00 - 19:40
Underviser 

Dette kursus i bulgarsk havde opstart i foråret 2021 og nye deltagere som kan lidt bulgarsk, er meget velkomne. Holdet arbejder intensivt og nærmer sig A2 niveau, så det er ikke for rent begyndere. På holdet bliver vi ved med at opbygge et basalt...

Se hold og info

Har du et ønske om at lære bulgarsk, så du kan begå dig, når du er ude at rejse, så har LOF bulgarsk for begyndere. På dette bulgarsk kursus lærer du de mest gængse udtryk, der kan hjælpe dig i alle tænkelige hverdags situationer. Om du er i bjergene eller om du er på stranden. 

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...