Lær engelsk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du deltage på 2 sprog og kun betale for 1. Dette gælder for hold indenfor samme sprog. Man betaler for det dyreste og det er med forbehold for,  at der stadig er pladser på holdet. Denne ordning gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

tirsdag den 09.01.24

Engelsk A2 English Conversation

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • Er startet - kl. 18:30 - 20:10 om tirsdagen
Underviser 

If you would like to practice speaking English in a friendly environment, this is the class for you! The level is a high A2, low B1 class and we will read medium texts that we can discuss. If you feel a bit unsure speaking English, then this is th...

Se hold og info

mandag den 29.01.24

Engelsk A2 let øvede

  • Ledige pladser
  • Hørsholm
  • Er startet - kl. 14:35 - 16:15 om mandagen
Underviser 

If you would like to practice speaking English in a friendly environment, this is the class for you! The level is A2 and we will read easy texts that we can discuss. If you feel a bit unsure speaking English, then this is the class to practice and...

Se hold og info

mandag den 19.02.24

Engelsk A1 begyndere

  • Ledige pladser
  • Hørsholm
  • Er startet - kl. 16:30 - 18:10 om mandagen
Underviser 

Would you like to learn how to speak and understand English?Lær engelsk, som det bruges i daglig tale. Judy har fokus på at gøre deltagerne trygge og afslappede med henblik på at bruge sproget, gerne med et lille smil. Det bliver sjovt, når du eng...

Se hold og info

Engelsk for begyndere og øvede

Det er næppe nogen overdrivelse at sige, at engelsk er et sprog, der i dén grad dominerer – både på den globale scene og på vores hjemlige breddegrader. Film, serier, musik, populærkultur, politik, erhvervsliv, arbejdsmarked, ja, snart sagt alle dele og aspekter af det danske hverdagsliv er gennemsyret af amerikansk import, engelske udtryk, låneord, kulturindslag, buzzwords og begreber. Men netop fordi engelsk er så svært at styre udenom, kan det også være noget af en udfordring at begå sig i det moderne samfund, hvis man hverken taler eller forstår det engelske sprog.

Heldigvis er manglende eller mangelfulde engelskkundskaber et problem, der nemt kan løses hos LOF. Vi tilbyder nemlig engelskundervisning på flere forskellige niveauer, så du kan få lige præcis den hjælp, du har brug for - uanset dit udgangspunkt. Med et engelsk kursus hos os kan du lære at tale engelsk, om du så er begynder, øvet eller blot trænger til at få opfrisket de grammatiske regler.

Vil du gerne lære engelsk, behøver du altså ikke holde dig tilbage. Vi garanterer dig et afslappet og behageligt undervisningsmiljø, hvor der er plads til alle, der har lyst til at være med. Vores kompetente undervisere har mange års erfaring med hjælpe kursister af alle slags, og du vil få rig lejlighed til at tilrettelægge dit eget undervisningsforløb. Er du i tvivl om, hvilket engelsk kursus, du skal vælge, kan tage en sprogtest på vores hjemmeside eller kontakte os for nærmere vejledning.

Lær engelsk, når det passer dig

Engelsk er det mest udbredte internationale sprog på verdensplan. Omtrent 400 millioner mennesker har engelsk som modersmål, og hvis vi tæller dem med, som blot taler sproget, når tallet op på svimlende 1,5 milliarder. Det engelske sprog er hovedsproget i USA, Canada, England, Irland, Skotland, Australien, New Zealand og Sydafrika, og andetsprog i en lang række andre lande – og ligger desuden nummer tre på listen over mest talte sprog i verden, kun overgået af spansk og mandarin.

Det er derfor næppe en dårlig idé at lære engelsk eller skærpe dine kundskaber, hvis du er blevet lidt rusten. Imidlertid ved vi godt, at det ikke altid er nemt at klemme et engelsk kursus ind i en stresset tilværelse, når du måske i forvejen allerede har et arbejde eller et fuldtidsstudie at passe. Derfor har vi sørget for at lægge vores hold på alle tidspunkter af dagen, så du kan få undervisning om formiddagen, eftermiddagen eller endda lære engelsk på aftenskole. På den måde er det ingen sag at finde tid til din engelsk undervisning, ligegyldigt hvordan din hverdag er skruet sammen.

På vores engelsk kurser vil du blive grundigt indført i det engelske sprogs mange facetter. Du vil blive klogere på grammatikken, opbygge et ordforråd, lære at begå dig på engelsk i skrift og tale, og ikke mindst at forstå engelsk, når du hører det. Er du begynder, vil vi naturligvis starte med lette begreber og lægge et fundament, som du gradvist kan bygge videre på – dog naturligvis altid i et tempo, der følger din personlige udvikling.

Læg verden for dine fødder med et kursus i engelsk

Har du altid drømt om at sludre med en gadesælger i New York? Imponere dine overordnede til et møde med udenlandske samarbejdspartnere? Tage på backpackertur i Australien? At være i stand til at gøre dig forståelig for lokalbefolkningen, næsten ligegyldigt hvor du rejser hen i verden? Eller vil du egentlig bare gerne lære at tale engelsk, så du har nogle basale færdigheder at trække på, hvis det skulle blive nødvendigt? Dine grunde til at søge engelskundervisning kan være mange, men én ting er sikker: Hos LOF kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed.

Selvom du måske allerede har et nogenlunde forhåndskundskab til engelsk, kan der stadig være meget at vinde, hvis du følger et kursus i engelsk hos os. For det første kan der være mange ord eller regler for sproget, som du har glemt siden din skoletid, især hvis du ikke taler engelsk ret ofte i hverdagen. For det andet kan du måske komme til at opdage nye, interessante facetter ved sproget, som du ikke har været opmærksom på før. Dertil kommer, at du ved at skærpe dine engelskkundskaber kan opleve, at du bliver meget mindre afhængig af undertekster, når du ser engelsksprogede film eller serier – og i stedet kan nøjes med at fokusere på skuespillet og historien.

Det er aldrig for sent at blive bedre til engelsk, og hos LOF starter vi ofte nye forløb op, så du får mulighed for at være med helt fra begyndelsen. Hvis du føler, at vores engelsk kurser kunne være noget for dig, og har du lyst til at lære mere, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Deltag på et sprogkursus

Sprogkurser

Kom tættere på lokalbefolkningen. Det bliver lidt sjovere at rejse, når man kender sproget.

Se alle sprogkurser her...

Online sprogkurser

Lær sprog online. LOF's online sprogkurser er effektiv undervisning på små hold.

Se alle kurser her...