Lær fransk

Lær fransk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

Lær fransk på et fransk kursus ved LOF, hvor vores franskundervisning er af højeste kvalitet. Vores undervisere har alle mange års erfaring med at undervise både voksne og børn. Lær fransk for begyndere, hvor vi forbereder os på at bruge det franske sprog på rejser, så du kan bestille mad på restauranter eller spørge om vej. Lær fransk for begyndere er også for dig, der allerede har kendskab til fransk, men ønsker at få sproget genopfrisket.  Når du lærer fransk på en aftenskole er du i høj grad selv med til at præge undervisningens retning, og det er vigtigt for undervisererne at inkludere og inddrage eleverne, så de bliver mødt på deres niveau. Hvis du er i tvivl om, hvilket fransk kursus, du skal deltage på, er du velkommen til at kontakte vores fagkonsulent Sirenetta Poulsen eller du kan tage vores sprogtest.