Lær græsk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Dette gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold? Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

torsdag den 09.09.21

Græsk A1 nybegynder ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • torsdag den 09.09.21 kl. 18:00 - 19:00
Underviser 

Nu kan du lære græsk hjemmefra med LOF s nye online kursus i nygræsk.Det er et kursus for dig, der synes det kunne være sjovt at lære at tale lidt græsk, så du kan kommunikere med de grækere du møder næste gang du er på rejse i det smukke Grækenl...

Se hold og info

Er ord som tzatziki, souvlaki og moussaka nogle, der er sød musik i dine ører og får dit mundvand til at løbe? Så skyldes det måske, at du er vild med det græske land. Om ikke andet den græske madkultur, hvilket i sig selv kan være nok til, at du lærer græsk. Hvis du vil lære græsk, kan du gøre det hos LOF.

Danskerne elsker Grækenland

I Danmark er vi vilde med Grækenland, og det er måske ikke så overraskende et af danskernes favoritrejsemål. Faktisk viser en rundspørge, at så mange som ni ud af ti danskere har besøgte det græske land en eller flere gange i deres liv. Grækenland bugner af smukke strande, bagende sol og godt vejr næsten hele året og så har landet ikke mindst en spændende kultur med historie og mytologi. Det er med andre ord måske slet ikke så underligt, at det sydeuropæiske land er så velbesøgt, som det er. At du er blandt de mange danskere, der ynder at rejse til Grækenland, er således også en oplagt grund til, at du lærer at tale græsk.

Lær græsk med LOF

Det siges, at en af de bedste indgange til at forstå et land og dets kultur er ved at lære sproget. Det er i al fald et rigtig godt udgangspunkt for dine rejser til Grækenland, at du kan tale med grækerne selv på deres modersmål. Vil du lære det græske sprog? Dét kan du på et af de græsk-kurser, som vi tilbyder hos LOF. Den undervisning, du vil modtage, foregår under ledelse af vores dygtige undervisere, der selv har græsk som modersmål. De har desuden mange års erfaring med undervisning, og det er af både børn og voksne. Når du deltager på et græsk-kursus, er målet, at du vil kunne håndtere enkel kommunikation på for eksempel dine rejser og kan bruge sproget i almindelige hverdagssituationer.