Lær græsk

Lær græsk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

mandag den 14.01.19

Græsk A2

  • Ledige pladser
  • Rungsted Kyst
  • Er startet - kl. 16:00 - 17:50 om mandagen
sproglærer 

Dette kursus i nygræsk er for let øvede, der allerede har kendskab til det græske alfabet og basale grammatiske kundskaber (de 3 køn, artikler, udsagnsord i nutid, navneordenes endelser). På græsk A2 lærer du at forstå og bruge dagligdags udtryk...

Se hold og info

tirsdag den 15.01.19

Græsk A2

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • Er startet - kl. 19:00 - 20:50 om tirsdagen
sproglærer 

Vi arbejder videre med at lære det græske alfabet, vi arbejder med udtalen og lette samtale- og skriveøvelser. Du får et basalt ordforråd og lærer den grundlæggende grammtik, enkle sætninger og hyppigt anvendte udtryk, så du efterhånden kan håndte...

Se hold og info

Lær græsk på et græsk kursus ved LOF, hvor vores græsk undervisning er af højeste kvalitet. Begge vores undervisere har græsk som modersmål og har mange års erfaring med at undervise både børn og voksne. Lær græsk for nybegyndere, hvor vi starter med en introduktion til det græske alfabet, hvorefter vi arbejder videre med udtalen og lette samtale – og skriveøvelser. Formålet med græsk undervisning er, at du kan håndtere en enkel kommunikation på rejser og kan klare dig på græsk i almindelige hverdagssituationer som at bestille mad på en restaurant eller spørge om vej. Når du lærer græsk på en aftenskole møder underviseren dig lige på dit niveau, og du får stor indflydelse på indholdet af undervisningen, så du bliver mødt lige på dit niveau. Hvis du er i tvivl om hvilket niveau, du er på, kan du tage en sprogtest på vores hjemmeside. Eller du kan ringe til vores fagkonsulent i sprog Sirenetta Poulsen.