Lær græsk

Lær græsk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

Lær græsk på et græsk kursus ved LOF, hvor vores græsk undervisning er af højeste kvalitet. Begge vores undervisere har græsk som modersmål og har mange års erfaring med at undervise både børn og voksne. Lær græsk for nybegyndere, hvor vi starter med en introduktion til det græske alfabet, hvorefter vi arbejder videre med udtalen og lette samtale – og skriveøvelser. Formålet med græsk undervisning er, at du kan håndtere en enkel kommunikation på rejser og kan klare dig på græsk i almindelige hverdagssituationer som at bestille mad på en restaurant eller spørge om vej. Når du lærer græsk på en aftenskole møder underviseren dig lige på dit niveau, og du får stor indflydelse på indholdet af undervisningen, så du bliver mødt lige på dit niveau. Hvis du er i tvivl om hvilket niveau, du er på, kan du tage en sprogtest på vores hjemmeside. Eller du kan ringe til vores fagkonsulent i sprog Sirenetta Poulsen.