• Silvia Gilli

    I Italien er Silvia uddannet på det internationale sproggymnasium i Bologna (engelsk, tysk, spansk) og derefter læste hun Kunsthistorie og kulturformidling på Universitetet i Bologna.
    I Silvias hjerte er både Italien, med sin uudtømmelige kulturrigdom, og Danmark, hendes adopterede land. Danmark har lært hende at værdsætte Italien endnu højere, og hun lever i dag for at formidle italiensk sprog og kultur igennem kurser, foredrag, italienske events og kulturophold i Italien. Desuden arbejder Silvia også som simultantolk og translatør. Det er hende en glæde at formidle ikke kun sit sprog, men også Italiens kulturarv og italienernes kreativitet, fra design til gastronomi, inklusive nogle af de dyder og uvaner, som kendetegner italienere verden over. Vel mødt i den italienske verden!

Italiensk A1 nybegynder ONLINE

Italienskkursus for begyndere - fjernundervisning

Ciao! Come va? Andiamo al bar? Prendi un caffè con me? Vieni, dai!
Elsker du Italien og italienernes livsstil? Er du klar til at komme i gang med verdens smukkeste sprog?
Rejsen til Italien begynder her, med en erfaren indfødt italiensklærer og kunsthistoriker. Jeg er klar til at lære dig alt det basale italiensk i en fart!
Mere end et klassisk begynderkursus, er dette hold et italiensk værksted. Her lærer du italiensk til turistbrug, du vil skippe grammatikken (næsten!) og du kommer hurtigt til at beherske de vigtigste udtryk, som du vil få brug for på dine italienske ferier! Pronti? Partiamo!!
På få måneder kommer du til at kunne sige meget på italiensk, du skal blot tage din entusiasme med, samt lidt udadvendthed.
Vi bruger en god og nutidig grundbog: ”Facilissimo”, fra Alma Edizioni i Firenze. Eleverne anskaffer undervisningsmaterialet selv. Skriv til mig angående vores pensum. Du må regne med forberedelse til timerne, men så bliver du endnu mere udadvendt og glad for at tale italiensk!
Jeg glæder mig til at give dig værktøjer til dine italienske oplevelser!
Vi ses!! Ci vediamo!!
Du har valgt dette online A1-kursus for begyndere, fordi du synes, at Italien er et dejligt ferieland, og fordi du på din næste ferie gerne vil udveksle et par ord med de indfødte eller læse menu, skilte, avisoverskrifter, mm. Du foretrækker desuden at møde din lærer og dine medkursister online.
Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog

LOF tilbyder mange ITALIENSK HOLD. Hvordan finder du det rigtige hold for dig?

1 - Start med at finde dit sprogniveau ved at tage en gratis sprogtest på

 LOFkurser.dk


2 - Har du spørgsmål til indholdet og til sprogniveauet på et bestemt hold, skriv til [email protected]

Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog

Praktisk info

Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer. Kontakt gerne LOF vedr. indkøb af materialet inden holdstart.

Du deltager i et online hold via din computer eller tablet gennem platformen Zoom, hvor du kan se og høre, stille spørgsmål og tale med din lærer og de andre kursister.  Det er meget nemt at bruge Zoom programmet og du får tilsendt et link du bare skal klikke på for at deltage.

Hvis du tilmelder dig efter holdstart, kontakt da LOF for at få et link, så du kan deltage i undervisningen via zoom.

Nummer
23580 - Italiensk A1 nybegynder ONLINE
Første mødegang
fredag den 04.02.22 kl. 12:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
16
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 380,00 1520,00
fredag den 04.02.22
Er blevet afholdt
fredag den 11.02.22
Er blevet afholdt
fredag den 25.02.22
Er blevet afholdt
fredag den 04.03.22
Er blevet afholdt
fredag den 11.03.22
Er blevet afholdt
fredag den 18.03.22
Er blevet afholdt
fredag den 01.04.22
Er blevet afholdt
fredag den 08.04.22
Er blevet afholdt
fredag den 22.04.22
Er blevet afholdt
fredag den 29.04.22
Er blevet afholdt
fredag den 06.05.22
Er blevet afholdt
fredag den 20.05.22
Er blevet afholdt
fredag den 27.05.22
Er blevet afholdt
fredag den 03.06.22

Kl. 12:00 - 13:00

Silvia Gilli

(Zoom5)

fredag den 10.06.22

Kl. 12:00 - 13:00

Silvia Gilli

(Zoom5)

fredag den 17.06.22

Kl. 12:00 - 13:00

Silvia Gilli

(Zoom5)

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...