Foto: Kim Hansen
  • Silvia Gilli

    Sproglærer, kunsthistoriker og kulturformidler

    I Italien er Silvia uddannet på det internationale sproggymnasium i Bologna (engelsk, tysk, spansk) og derefter læste hun Kunsthistorie og kulturformidling på Universitetet i Bologna.
    I Silvias hjerte er både Italien, med sin uudtømmelige kulturrigdom, og Danmark, hendes adopterede land. Danmark har lært hende at værdsætte Italien endnu højere, og hun lever i dag for at formidle italiensk sprog og kultur igennem kurser, foredrag, italienske events og kulturophold i Italien. Desuden arbejder Silvia også som simultantolk og translatør. Det er hende en glæde at formidle ikke kun sit sprog, men også Italiens kulturarv og italienernes kreativitet, fra design til gastronomi, inklusive nogle af de dyder og uvaner, som kendetegner italienere verden over. Vel mødt i den italienske verden!

Italiensk B1 øvede

Salve e benvenuti a bordo!

Ciao a tutti, ragazzi!
Ecco qui la nostra famiglia italiana del lunedì sera! Insieme a voi c’è vita ed un’ottima energia! Bentornati a tutti!

HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN
Adesso basta: è ora di finire di leggere il nostro libro di testo Passaparola 2. Poi parliamo di mille altre cose. Abbiamo cominciato un nuovo libro in autunno, un testo relativamente facile, che ci parla di tanti grandi italiani: STORIE DI ITALIANI FAMOSI, Alma Edizioni, Firenze. Bogen handler om de rigtig store navne i Italiens historie og spænder fra datiden til nutiden: fra Leonardo da Vinci til Federico Fellini, fra Michelangelo til Gianni Versace. I har sikkert hver især mere at tilføje om hver eneste stor italiener, når bogen er lyttet til, siderne er læst og kommenteret.

Bogen er grammatisk relativt let, da historierne er skrevet i nutid og førnutid, men indholdet præsenterer os for et rigt ordforråd, som skal indarbejdes ved at lytte til lydsporene, forstå dem godt, derefter gengive og kommentere handlingen. Den skrevne tekst støtter os alligevel, men vi arbejder i første omgang med at lytte. Dette giver mere smidighed i sproget og man bliver skarpere til at afkode hvad der bliver sagt.


LIDT OM HOLDET
Vi anvender efter behov vores gode gule grammatikbog af Susanna Nocchi: Grammatica pratica della lingua italiana fra Alma Edizioni Firenze til flere øvelser. Alternativt anvender vi også online øvelser, rigtig mange gode ting, fra pronominer til præpositioner … 😉
Alle deltagere er velforberedte og kommer ikke alene for at lære at tale det flotte italienske sprog, men også fordi det er sjovt at lære Italien og italienerne at kende fra forskellige synspunkter. Historie, kunst og traditioner er til alles glæde. Alle lader sig involvere og bidrager aktivt til vores italienske timer.

Vi fortsætter med vores gode gamle vaner: Hver første mandag i måneden har vi ingen lektier for, vi dedikerer tiden til konversation på italiensk. I fortæller in italiano hvad I har oplevet, en film I har set, en bog I har læst fornyligt, en tur på landet eller i sejlbåd. I har allerede vist mig, at I kan. Vi finder også gerne på emnerne sammen og det bliver godt.

DIVERSE
Hvis du er ny på holdet, skriv til mig på [email protected] angående vores pensum og undervisningsmateriale.

Il viaggio in Italia comincia insieme da qui, vi aspetto tutti!
Arrivederci a presto!  
Silvia

LOF tilbyder mange ITALIENSK HOLD. Hvordan finder du det rigtige hold for dig?
1 - Start med at finde dit sprogniveau ved at tage en gratis sprogtest på LOFkurser.dk
2 - Har du spørgsmål til indholdet og til sprogniveauet på et bestemt hold, skriv til [email protected]


Praktisk info

Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer. Hvis du er ny på holdet, skriv til mig på [email protected] angående vores pensum og undervisningsmateriale.

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du deltage på 2 sprog og kun betale for 1.Dette gælder for hold indenfor samme sprog. Man betaler for det dyreste og det er med forbehold for, at der stadig er pladser på holdet. Denne ordning gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Nummer
36612 - Italiensk B1 øvede
Første mødegang
mandag den 29.01.24 kl. 18:00 - 19:30
Undervisere
Adresse

LOF, Stengade 57, Stengade 57, 2.sal, 3000 Helsingør

Se på kort

Mødegange
16
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 200,00 1596,00
mandag den 29.01.24
Er blevet afholdt
mandag den 05.02.24
Er blevet afholdt
mandag den 19.02.24
Er blevet afholdt
mandag den 26.02.24
Er blevet afholdt
mandag den 04.03.24
Er blevet afholdt
mandag den 11.03.24
Er blevet afholdt
mandag den 18.03.24
Er blevet afholdt
mandag den 08.04.24
Er blevet afholdt
mandag den 15.04.24
Er blevet afholdt
mandag den 22.04.24
Er blevet afholdt
mandag den 29.04.24
Er blevet afholdt
mandag den 06.05.24
Er blevet afholdt
mandag den 13.05.24
Er blevet afholdt
mandag den 27.05.24
Er blevet afholdt
mandag den 03.06.24

Kl. 18:00 - 19:30

Silvia Gilli

Stengade 57, 2.sal, 3000 (Møderum 3)

Se på kort

mandag den 10.06.24

Kl. 18:00 - 19:30

Silvia Gilli

Stengade 57, 2.sal, 3000 (Møderum 3)

Se på kort

Deltag på et sprogkursus

Sprogkurser

Kom tættere på lokalbefolkningen. Det bliver lidt sjovere at rejse, når man kender sproget.

Se alle sprogkurser her...

Online sprogkurser

Lær sprog online. LOF's online sprogkurser er effektiv undervisning på små hold.

Se alle kurser her...