• Silvia Gilli

    Sproglærer, kunsthistoriker og kulturformidler

    I Italien er Silvia uddannet på det internationale sproggymnasium i Bologna (engelsk, tysk, spansk) og derefter læste hun Kunsthistorie og kulturformidling på Universitetet i Bologna.
    I Silvias hjerte er både Italien, med sin uudtømmelige kulturrigdom, og Danmark, hendes adopterede land. Danmark har lært hende at værdsætte Italien endnu højere, og hun lever i dag for at formidle italiensk sprog og kultur igennem kurser, foredrag, italienske events og kulturophold i Italien. Desuden arbejder Silvia også som simultantolk og translatør. Det er hende en glæde at formidle ikke kun sit sprog, men også Italiens kulturarv og italienernes kreativitet, fra design til gastronomi, inklusive nogle af de dyder og uvaner, som kendetegner italienere verden over. Vel mødt i den italienske verden!

Italiensk B1 øvet ONLINE

Italienskkursus for øvede - fjernundervisning

Ciao a tutti, ragazzi! Bentornati alle nostre lezioni online del venerdì mattina.
Abbiamo fatto una lunga pausa natalizia, come va, ragazzi? In gennaio ricominciamo il nostro italiano insieme!

LIDT OM HOLDET
Dette dejlige og flittige hold møder online hver fredag. Alle deltagere er godt engageret i det italienske sprog, hvilket kræver lidt ekstra, når ”klasselokalet” består af en computerskærm med flere ansigter og en levende tekst. Selv på fysisk afstand kan holdet skabe et godt samvær og nogle dejlige italiensk timer sammen, tak for det! Til gengæld kan I deltage i timerne hvor som helst, hjemmefra, fra kontoret, sommerhuset eller endda på rejsen.

HVEM ER KURSET HENVENDT TIL
Holdet er skabt til B1 niveau og har været i gang i flere sæsoner.

HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN
Vi læser en god ny letlæselig bog fra Cideb Black Cat, Il viaggio di Laurent. En ung franskmand rejser til Italien, tager afsted fra Paris, kommer til Firenze og til Rom, derefter helt til Positano, langs Amalfi kysten.
Under sin rejse møder Laurent en ung italiener, Luigi, faktisk en fjern slægtning. I denne rejse kommer Laurent til at værdsætte mange ting: De typiske italienske dufte og smage, farverne i Italien, men han kommer også tættere på sin familie…

Ved siden af vores let læselig bog, bruger vi også en grammatikbog, som egner sig både til klassearbejde og som I kan bruge til selvstudie, ved det at bogen inkluderer facitlisten. Grammatikbogen, Nuova grammatica pratica della lingua italiana fra Alma Edizioni, Firenze, kan købes online.
 
Jeg glæder mig til at gense jer alle sammen hver fredag online – uanset hvor I er i landet!
Arrivederci a tutti in gennaio!

Dette hold er online. LOF tilbyder et gratis introduktionskursus i teknikken for at modtage undervisningen online.


Hvis du har spørgsmål, skriv til  [email protected] angående pensum og undervisningsmateriale, som eleverne selv anskaffer.

LOF tilbyder mange ITALIENSK HOLD. Hvordan finder du det rigtige hold for dig?
1 - Start med at finde dit sprogniveau ved at tage en gratis sprogtest på LOFkurser.dk
2 - Har du spørgsmål til indholdet og til sprogniveauet på et bestemt hold, skriv til [email protected]

Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog

Praktisk info

Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer. Kontakt gerne LOF vedr. indkøb af materialet inden holdstart.

Du deltager i et online hold via din computer eller tablet gennem platformen Zoom, hvor du kan se og høre, stille spørgsmål og tale med din lærer og de andre kursister.  Det er meget nemt at bruge Zoom programmet og du får tilsendt et link du bare skal klikke på for at deltage. Hvis du tilmelder dig efter holdstart, kontakt da LOF for at få et link, så du kan deltage i undervisningen via zoom.

Nummer
30606 - Italiensk B1 øvet ONLINE
Første mødegang
torsdag den 02.02.23 kl. 08:30 - 09:30
Undervisere
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
16
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 190,00 1520,00
torsdag den 02.02.23
Er blevet afholdt
torsdag den 09.02.23
Er blevet afholdt
torsdag den 23.02.23
Er blevet afholdt
torsdag den 02.03.23
Er blevet afholdt
torsdag den 09.03.23
Er blevet afholdt
torsdag den 16.03.23
Er blevet afholdt
torsdag den 23.03.23
Er blevet afholdt
torsdag den 30.03.23
Er blevet afholdt
torsdag den 13.04.23
Er blevet afholdt
torsdag den 20.04.23
Er blevet afholdt
torsdag den 27.04.23
Er blevet afholdt
torsdag den 04.05.23
Er blevet afholdt
torsdag den 11.05.23
Er blevet afholdt
torsdag den 25.05.23
Er blevet afholdt
torsdag den 01.06.23

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

torsdag den 08.06.23

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...