Lær oldnordisk/norrønt

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Dette gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Sorter efter

Det er ikke mange, der ved hvad norrønt er. Måske det giver bedre mening, når man bruger betegnelsen oldnordisk. Norrønt var det sprog man talte på Island i perioden 1200 - 1500. Kurset i Norrønt og oldnordisk er for nybegyndere og man behøver ikke at have et kendskab til islandsk for at deltage på kurset. Det er dog en fordel, at man kender til sprog og grammatik for at være med. 

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...