Lær polsk

Lær polsk

Sorter efter

fredag den 06.09.19

Polsk A1

  • Ledige pladser
  • Hillerød
  • fredag den 06.09.19 kl. 19:35 - 20:55

Har du lyst til at lære polsk fra bunden eller forbedre det, så meld dig på dette hold, hvor en polsk født underviser vil styrke dine kundskaber. Her vil der være plads både for dem, der har lidt kendskab til sproget, men også for en nybegynder. M...

Se hold og info

Hvis du vil lære et nyt sprog, kunne polsk meget vel være et af dem og dét kan du lære på et vores polskkurser.

Antallet af østeuropæere der slår sig ned i Danmark, er de sidste par år vokset og faktisk bor der omkring 50.000 polakker i det danske land. Det skyldes blandt andet, at vi i Danmark nyder godt af den polske arbejdskraft, der er både billig og god. Hvis det er noget, du af den ene eller anden grund benytter dig af, er det i sig selv oplagt at lære det polske sprog.

Billige rejser til spændende Polen

Det er blevet populært at rejse til den polske havneby Gdansk og flere lufthavne tilbyder rejser til byen, der faktisk er en badeby. Priserne i Gdansk er, som det gælder i resten af Polen, billige, byen er smuk og så er gastronomien i byen også noget, der tiltrækker turister. Interesserer man sig for Anden Verdenskrig er landets hovedstad Warsawa ikke mindst et besøg værd. Byen var ødelagt og sønderbombet efter krigen, men lige siden er den blevet genopført, og i dag er Warsawa en moderne storby på lige fod med andre af de største byer i Europa. De mange spændende Anden Verdenskrigsmuseer, flotte bygninger og øvrig arkitektur er blot nogle af de ting, der gør hovedstaden til et besøg værd. Hvis du kan det polske sprog er det bestemt ikke noget, der gør turen til Gdansk, Warsawa eller et helt tredje sted i Polen, mindre spændende. Det bliver for det første nemmere at begå sig. For det andet er sproget i mange tilfælde det, der skal til for at kunne forstå kulturen, historien og ikke mindst befolkningen i et land.  

Kurser for alle

Det polske sprogkursus er blot et af de mange sprogkurser, vi tilbyder hos LOF-kurser. Vores polskkursus er et begynderhold, der ikke kræver nogle forudsætninger, udover lysten og motivation til at lære det polske sprog. Vores undervisere er dygtige og gør en dyd ud af, at møde dig på dit niveau. Det er nemlig sådan, vi mener, du lærer bedst og sådan du kan sikre dig, at du får så meget som muligt ud af dit sprogkursus.