Lær portugisisk

Lær portugisisk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

Lær portugisisk på et portugisisk kursus ved LOF. Vores underviser Regina Scampini Tanderup har brasiliansk portugisisk som modersmål og har mere en 30 års erfaring som underviser i portugisisk blandt andet i aftenskolen. På et portugisisk kursus har eleverne høj medbestemmelse over indholdet af kurset, da det er vigtigt, at underviseren møder eleverne i øjenhøjde. Lær portugisisk så du kan begå dig, når du er ude at rejse. Vi øver lette begreber, så du kan begå dig på rejser og kommunikere med lokalbefolkningen. På holdet: portugisisk for begyndere tager undervisningen udgangspunkt i emner fra din hverdag eller generelle emner om sproget. LOFs portugisiskundervisning findes på to niveauer: begynder og øvet. Hvis du er i tvivl om hvilket niveau du skal vælge kan du tage LOFS sprogtest eller kontakte vores fagkonsulent Sirenetta Poulsen.