Lær portugisisk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du deltage på 2 sprog og kun betale for 1. Dette gælder for hold indenfor samme sprog. Man betaler for det dyreste og det er med forbehold for,  at der stadig er pladser på holdet. Denne ordning gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

mandag den 29.01.24

Portugisisk A1 begyndere ONLINE

  • Næsten fyldt
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 16:30 - 17:30 om mandagen

Dette kursus er for dig, der gerne vil kommunikere på portugisisk og også gerne vil vide mere om det fascinerende kulturliv og de smukke byer.HVEM ER KURSET HENVENDT TILDette portugisisk A1 hold er for begyndere.Holdet er også for dig, der ønsker...

Se hold og info

mandag den 02.09.24

Portugisisk A1 næsten begyndere ONLINE

  • Venteliste
  • ONLINE
  • mandag den 02.09.24 kl. 16:30 - 17:30

Dette kursus er for dig, der gerne vil kommunikere på portugisisk og også gerne vil vide mere om det fascinerende kulturliv og de smukke byer.HVEM ER KURSET HENVENDT TILDette portugisisk A1 hold er for dig, der kan lidt portugisisk og for dig, de...

Se hold og info

Lær portugisisk hos LOF

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at lære portugisisk. Uanset hvad kan du lære portugisisk gennem et portugisisk sprogkursus hos LOF. Vi tilbyder både portugisisk for begyndere og øvede, og alle kan derfor være med. Du kan via vores sprogtest finde ud af, om du bør starte på vores portugisiske sprogkursus for begyndere eller øvede. Vil du gerne vide mere om vores portugisiske aftenskoler, kan du læse meget mere om det lige her på siden. Herefter vil du måske have blod på tanden for at lære det smukke sprog gennem et portugisisk kursus.

Lær portugisisk med vores dygtige underviser

For at kunne lære et nyt sprog, uanset om det er på begynderniveau eller øvet, kræver det en god underviser. Hos LOF har vi vores dygtige underviser Regina Scampini Tanderup, som har mere end 30 års erfaring som underviser. Hun har brasiliansk-portugisisk som sit modersmål, og hun har derfor fuldstændig styr på sproget. Alle elever mødes i øjenhøjde, hvilket betyder, at eleverne faktisk har meget indflydelse på undervisningsmaterialet. På denne måde kan du være med til at påvirke, hvad I konkret lærer, hvilket gør det portugisiske sprogkursus meget mere spændende.

Portugisisk sprogkursus – både for øvede og nybegyndere

Ønsker du at tage et portugisisk sprogkursus for begyndere, vil du lære lette begreber. Dette gør dig eksempelvis i stand til at kunne begå dig på portugisisk på dine ferier. At kunne det basale af et sprog på en rejse gør blot rejsen endnu mere givende. Kommunikation med lokalbefolkningen kan give oplevelser, tips og behandling, som du ellers ikke ville få ved for eksempel at snakke engelsk med de indfødte. Der er derfor god grund til at sætte dig ind i det portugisiske sprog, hvis du har planer om at besøge Portugal eller Brasilien.

Du kan også tage et kursus for øvede. Dette er for eksempel for dig, der førhen har kunne tale portugisisk eller allerede har taget et sprogkursus for begyndere. Skal du eksempelvis anvende det portugisiske sprog i arbejdsmæssige sammenhænge, vil et øvet hold være at foretrække frem for et begynderhold.

Deltag på et sprogkursus

Sprogkurser

Kom tættere på lokalbefolkningen. Det bliver lidt sjovere at rejse, når man kender sproget.

Se alle sprogkurser her...

Online sprogkurser

Lær sprog online. LOF's online sprogkurser er effektiv undervisning på små hold.

Se alle kurser her...