Kære kunde
Tilmelding er desværre ikke mulig.
Vi er klar igen lørdag den 21. juli kl. 08.00, til at modtage din tilmelding.

Det skyldes en server flytning.

Beklager de gener det måtte medføre

Med venlig hilsen
LOF

 

Lær portugisisk

Lær portugisisk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

onsdag den 12.09.18

Portugisisk - A1

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • onsdag den 12.09.18 kl. 18:10 - 20:00
bachelor i sprog og litteratur med speciale i portugisisk og engelsk 

På dette kursus i portugisisk A1 lærer du at bruge dagligdags udtryk og basale vendinger. Du lærer at præsentere dig selv og stille og besvare enkle spørgsmål. Alt sammen med fokus på at du efterhånden lærer at begå dig på en enkel måde fx på rejs...

Se hold og info

torsdag den 13.09.18

Portugisisk - B1

  • Ledige pladser
  • Humlebæk
  • torsdag den 13.09.18 kl. 17:00 - 18:50
bachelor i sprog og litteratur med speciale i portugisisk og engelsk 

Dette kursus i protugisisk B1 er for deltagere, der allerede har et grundlæggende kendskab til portugisisk. Vi arbejder videre med sproget, opbygger ordforrådet og bliver efterhånden bedre til at at kommunikere frit, så du kan klare de situation...

Se hold og info

Lær portugisisk på et portugisisk kursus ved LOF. Vores underviser Regina Scampini Tanderup har brasiliansk portugisisk som modersmål og har mere en 30 års erfaring som underviser i portugisisk blandt andet i aftenskolen. På et portugisisk kursus har eleverne høj medbestemmelse over indholdet af kurset, da det er vigtigt, at underviseren møder eleverne i øjenhøjde. Lær portugisisk så du kan begå dig, når du er ude at rejse. Vi øver lette begreber, så du kan begå dig på rejser og kommunikere med lokalbefolkningen. På holdet: portugisisk for begyndere tager undervisningen udgangspunkt i emner fra din hverdag eller generelle emner om sproget. LOFs portugisiskundervisning findes på to niveauer: begynder og øvet. Hvis du er i tvivl om hvilket niveau du skal vælge kan du tage LOFS sprogtest eller kontakte vores fagkonsulent Sirenetta Poulsen.