• Regina Scampini Tanderup

    Bachelor i sprog og litteratur med speciale i portugisisk og engelsk


    Regina er uddannet bachelor i sprog og litteratur med speciale i portugisisk og engelsk i 1986 fra UFES (Universidade Federal do Espirito Santo Brasilien) Hun har næsten 30 års erfaring som portugisisk- og engelskunderviser. Brasiliensk portugisisk er Reginas modersmål. Har undervist i folkeskolen og på privatskoler. Arbejder primært som portugisiskunderviser og lærer i Helsingør Kommune.

Portugisisk A1 begynder ONLINE

Kursus i portugisisk for begyndere og let øvede – fjernundervisning

Dette kursus er for dig, der gerne vil kommunikere på portugisisk og også gerne vil vide mere om det fascinerende kulturliv og de smukke byer.

HVEM ER KURSET HENVENDT TIL
Dette portugisisk A1 hold er for begyndere og let øvede og holdet har været i gang i nogle sæsoner. Nye deltagere er velkomne.

HVAD FÅR DU UNDERVISNING I
På dette kursus i portugisisk A1 ONLINE via ZOOM lærer du at bruge dagligdags udtryk og basale vendinger alt sammen med fokus på at kunne lære at begå dig som turist på rejser i Portugal eller andre portugisisktalende lande.
På kurset i portugisisk er du selv med til at bestemme kursusindholdet. Undervisningen tilrettelægges i fællesskab mellem deltagere og lærer alt efter deltagernes ønsker og behov og med udgangspunkt i holdets niveau og de mål vi i fællesskab sætter for undervisningen.

Intensivt hold med få deltagere. max 8 prs.   

Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog         

Praktisk info

Holdet havde opstart i efteråret 2021.

Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger. Kontakt gerne LOF vedr. indkøb af materialet inden holdstart.
Før holdet starter vil man modtage et link til kurset og introduktion i hvordan det teknisk fungerer.Hvis du tilmelder dig efter holdstart, kontakt da LOF for at få et link, så du kan deltage i undervisningen via zoom.

Nummer
26662 - Portugisisk A1 begynder ONLINE
Første mødegang
onsdag den 07.09.22 kl. 16:00 - 17:30
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
11
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 138,00 1520,00
onsdag den 07.09.22
Er blevet afholdt
onsdag den 14.09.22
Er blevet afholdt
onsdag den 21.09.22
Er blevet afholdt
onsdag den 28.09.22
Er blevet afholdt
onsdag den 05.10.22
Er blevet afholdt
onsdag den 12.10.22
Er blevet afholdt
onsdag den 26.10.22
Er blevet afholdt
onsdag den 02.11.22
Er blevet afholdt
onsdag den 09.11.22
Er blevet afholdt
onsdag den 23.11.22
Er blevet afholdt
onsdag den 30.11.22

Kl. 16:00 - 17:30

Regina Scampini Tanderup

(Zoom3)

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...