Lær tysk

Lær tysk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

Lær tysk på et tysk kursus ved LOF, hvor vores tyskundervisning er af højeste kvalitet. Vores tyskundervisere har begge tysk som modersmål og mange års erfaring med at undervise både børn og voksne. Lær tysk for begyndere, hvor vi forbereder os på at bruge det tyske sprog på rejser, så du fx kan bestille mad på restauranter eller spørge om vej. Lær tysk for begyndere er også for dig, der har kendskab til tysk, men ønsker at få det genopfrisket. Når du lærer tysk på en aftenskole møder underviseren dig lige på dit niveau, og du har stor indflydelse på, hvordan undervisningen skal tilrettelægges. Der bliver også lagt stor vægt på det sociale og fællesskabet og på mange af vores hold er det også de samme de fortsætter sæson efter sæson, da man på holdene har skabt et fællesskab omkring sproget.