Lær tysk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Dette gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

mandag den 11.09.23

Tysk Konversation 👩🏾‍🦰👨‍🦱

  • Ledige pladser
  • Hillerød
  • mandag den 11.09.23 kl. 14:30 - 16:10

På dette konversationshold vil vi læse en blanding af skønlitteratur (korte noveller, fortællinger) og aktuelle tekster fra aviser, internet etc. Lytteøvelser kan indgå. De grammatiske spørgsmål tager vi op efter behov med eksempler fra de læste...

Se hold og info

onsdag den 27.09.23

Tysk A2 let øvede - mundtligt tysk til turen 🌞🛣️

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • onsdag den 27.09.23 kl. 17:00 - 19:35

Har du tidligere lært tysk, og ønsker du at genopfriske dit tyske på nogle få gange eller være klar til din næste rejse til et tysktalende land? Eller måske skal du til fest hos tyske venner eller tysk familie? Så vil dette hold gøre dig bedre klæ...

Se hold og info

Vil du gerne kunne tale tysk? De fleste har haft det i skolen i en årrække, men det er måske de færreste af os, der efterfølgende har brugt det tyske så meget, at det hele hænger ved. Tyskkundskaberne er for mange i al fald ikke nær så gode, som de engelske er. Og det er en skam – det tyske sprog er nemlig et rigtig godt et at kunne. Hvis du vil lære tysk – enten fra bunden eller fra det, du tidligere har lært – kan du deltage på et af vores tyskkurser.

Et af verdens største sprog

Der er mange gode grunde til at overveje et sprogkursus på tysk. Over 100 millioner mennesker har tysk som modersmål på verdensplan, og det betyder, at tysk er et af verdens største sprog. Herudover er der cirka 80 millioner, der taler det som fremmedsprog. Alene det store antal af tysktalende i hele verden, er måske i sig selv allerede grund nok til at lære det. Og så er det for øvrigt ikke kun i Tyskland, der tales tysk, men også i Østrig, Schweiz og Liechtenstein, ligesom det er et af de officielle sprog i både Belgien og Luxembourg. Det er dog ikke kun sproget, vi koncentrerer os med på vores tyskkurser. Også kultur og historie er noget, vi beskæftiger os med, alt afhængig hvilket kursusniveau du vælger.

Hjælp til Tysklandture og kør-selv-ferierne

Hvis Tyskland er et land, du besøger ofte, er det naturligvis en af de åbenlyse grunde til at deltage på et af vores tyskkurser. Det kan være Tysklands smukke byer, billige priser eller måske det store ølmarked, er noget, der trækker. For nogle er Tyskland mest et land, man kører igennem, for eksempel hvis man skal til Italien eller Frankrig på en kør-selv-ferie. Også her er det en god idé at kunne begå sig på tysk. Det gælder for eksempel, når der på køreturen holdes tisse- eller spisepause og lignende. Det kunne også være, at du undervejs på køreturen farer vildt, og derfor har brug for at spørge forbipasserende tyskere om vej. Alt andet lige vil det naturligvis altid være lettere at begå sig i et land, når man kan det talte sprog. Netop sproget siges også at være nøglen til at forstå et land, både hvad gælder kultur, historie og ikke mindst befolkning.

Tysk på forskellige niveauer

Hos LOF ved vi, at der er forskel på mennesker og ikke mindst på niveauerne af sprogkundskaber. For at kunne hjælpe både dem, der allerede er øvede lige så godt som dem, der starter helt fra bunden, tilbyder vi flere forskellige kurser: Et til begynderne og et til dem, der er øvede ud i det tyske sprog. Uanset hvilket af de to niveauer, du vælger, garanterer vi for, at tyskkurset er i den højeste kvalitet. Det kan vi blandt andet, fordi de undervisere, vi har på kurserne, er yderst kompetente. Det skyldes for det første, at de har tysk som modersmål, men skyldes også, at de hver især har mange års erfaring med at undervise store såvel som små.

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...