• Bodil Strandgaard Schau
    Bodil er uddannet translatør i tysk og cand.mag. i dansk

    Hun har i mange år boet og arbejdet i Tyskland, bl.a. som telefondame på ambassaden i Bonn, på et advokatkontor samt som oversætter og danskunderviser på mange niveauer.
    Tilbage i Helsingør ønsker Bodil at sprede interesse for tysk sprog, litteratur og kultur. Som translatør arbejder hun daglig på både dansk og tysk

Tysk A2 mundtligt tysk til turen ONLINE

Genopfrisk dit tyske

Ønsker du at genopfriske dit tyske på nogle få intensive gange Online? eller være klar til din næste rejse til et tysktalende land? Måske du skal på skiferie i Tyskland?

Så vil dette korte, intensive online hold gøre dig bedre klædt på til at udtrykke dig i enkle vendinger på rejsen.  Holdet kan også være springbræt til et længere tyskhold, hvor I vil komme mere vidt omkring grammatik, sprog og kultur. Fokus på dette korte hold, vil ikke være på grammatikken, men på at kunne blive fortrolig med dagligdagssamtaler.

Kursusmateriale i forbindelse med undervisning afholdes af kursisten og aftales nærmere ved holdstart. Du kan kontakte underviseren, hvis du ønsker at få oplysning om beløbsstørrelse og undervisningsmateriale.

Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog   


Tag en sprogtest og find dit niveau
LOFkurser.dk


Praktisk info


Husk at passe godt på hinanden. Se retningslinjer vedrørende Covid-19 på lofkurser.dk/covid-19


Nummer
30545 - Tysk A2 mundtligt tysk til turen ONLINE
Første mødegang
lørdag den 21.01.23 kl. 10:30 - 12:00
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 305,00
lørdag den 21.01.23

Kl. 10:30 - 12:00

Bodil Strandgaard Schau

(Zoom2)

lørdag den 28.01.23

Kl. 10:30 - 12:00

Bodil Strandgaard Schau

(Zoom2)

lørdag den 04.02.23

Kl. 10:30 - 12:00

Bodil Strandgaard Schau

(Zoom2)

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...