Besøg det ny Københavns Museum

Inkl. udstillingen Paul Fischer - byen i det bedste lys

Det nye Københavns Museum er et must see for alle, der interesserer sig for København. Vær med blandt de første som kommer indenfor på rundvisning. Oplev byens historie gennem 14.000 år fra rensdyrgeviret, som istidsjægerne har skåret i, til nutidens københavnere, der fortæller om deres liv på Nørrebro og Vesterbro. Udstillingen er en vandring i byen gennem tiden og med nedslag på kendte steder fra Slotsholmen til Rådhuspladsen. Det ny Københavns Museum ligger lige ved siden af Rådhuset i en historisk bygning fra 1894, hvis rigt dekorerede sale og rum i sig selv er et besøg værd.

Den første udstilling på museet bliver kunstudstilling Paul Fischer - Byen i det bedste lys. Den skal vi også besøge på denne særomvsning. Kunstneren Paul Fischer betegnes som Københavnermaleren nummer 1. Han er især kendt og elsket for sine malerier fra København omkring år 1900. Hvor han skildrer byens mennesker og bygninger med en sådan kærlig indlevelse, at man ikke kan undgå at forelske sig i København. I sin levetid fik Paul Fischer aldrig den fortjente anerkendelse i kunstkredse. Men han har altid haft en særlig plads hos i danskerne og i dag bliver hans malerier solgt til skyhøje priser på auktioner. Københavns Museum er et af de få museer, der har flere af hans billeder i sin samling.
Se mere om det ny museum her

Praktisk info

Prisen omfatter entre med en times særrundvisning i det ny museum og særudstillingen om maleren Paul Fischer der er kendt for sine Københavnermotiver. Efter rundvisningen er der mulighed for at besøge den spændende museumsbutik og cafe.
Nummer
10108 - Besøg det ny Københavns Museum
Første mødegang
torsdag den 26.03.20 kl. 11:00 - 12:00
Undervisere
Adresse

Københavns Museum, Stormgade 18, 1555 København V

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 250,00
torsdag den 26.03.20

Kl. 11:00 - 12:00

Med Lokal Guide

Stormgade 18, 1555 (Ved indgangen)

Se på kort