• Claus Hagen Petersen
    Historiker, forfatter og journalist
    Claus er særligt kendt for sin store viden om popmusik og har lavet flere radioprogrammer og quizzer om emnet sammen med Jørgen de Mylius, som han også har produceret pigtrådsplader med.
    Claus har optrådt som TV-vært i historie, portræt og debatprogrammer og kommenteret på adskillige royale transmissioner.

Byvandring: Christianshavn - i Kim Larsens fodspor

Claus Hagen Petersen viser rundt i Gasolinland

Kim Larsen boede i godt 10 år på Christianshavn. Det var i det tiår han udviklende sig fra seminarist med spansk guitar til rockstjerne i Gasolin. Det var her han udviklede sit talent, der var forudsætningen for hans brede nationale gennembrud og folkelige popularitet.

Vi mødes på Christianshavns Torv og går gennem Gasolinland. Undervejs får vi også lidt af historien om den stemningsfulde bydel, hvor sprittere, søfolk, B&Warbejdere, slumstormere og skæve eksisstenser var faste elementer på de brolagte gader dengang for 50 år siden.

Vi skal se og opleve nogle af de steder som inspirerede Kim og Gasolin, Vor Frelseres Kirke, Kofoeds Skole, Christianshavns Kanal og Sofiegården, som Gasolin satte tekst og tone til.

NB der kommer løbende ny besøg og byvandringer til vores aktuelle oplevelseskatalog - se det hele her: https://lofkurser.dk/oplevelser-og-foredrag/besog-og-byvandringer

LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

Praktisk info

Turen slutter hvor den begyndte på Christianshavns Torv.

Se retningslinjer vedr. Covid-19 her lofkurser.dk/covid-19
Nummer
26134 - Byvandring: Christianshavn - i Kim Larsens fodspor
Første mødegang
lørdag den 03.09.22 kl. 14:00 - 15:30
Undervisere
Adresse

Christianshavns Torv,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 175,00
lørdag den 03.09.22

Kl. 14:00 - 15:30

Claus Hagen Petersen

2300 (ved Metronedgangen)

Se på kort