• Kim Greiner
    Globetrotter, skovtekniker

    Kim Greiner er uddannet skov- og landskabsingeniør og har i mange år været tilknyttet Landbohøjskolen og dens haver. Men han er også globetrotter, eventyrer, forfatter og fortæller. Kim er faktisk fuld af historier, han samler på dem og de fleste af dem - er sande. På byvandring med Kim Greiner kommer du med på opdagelse i de mangfoldige historier som mennesker og huse fortæller og får måske også et kik med ind i de grønne oaser som Kim ved gemmer sig i baggårdene.)

Byvandring: Landbohøjskolens historiske have og bygninger

En historisk, kulturel og botanisk vandring

Vi mødes foran Hovedbygningen på Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg C. Via Kongeporten kommer vi ind til Bindesbølls hovedbygning fra 1858 og så vidt mulig ser vi Nordeuropas smukkeste auditorium. Vi fortsætter ud i Haven til misteltenen og Pontus Kjermanns små havenymfer og videre til Bjørn Nørgaards store kunstværk "Biologisk Mangfoldighed". Kim Greiner fortæller her bl.a. om Storm P malerierne der blev malet over, om smeden der mistede livet på skafottet og koen med træbenet.
I Haven går vi rundt på de små stier, og vi kommer til både Rosenhaven og Sommerblomsthaven. Undervejs fortæller Kin Greiner anekdoter og historier om alt hvad vi ser. Hør om tempeltræet med det specielle sexliv, det forstenede træ der står lyslevende, verdens største træ, hængepilen hvorunder man kan blive statsminister m.m.

Hør Kim Greiner fortælle historien om smedjen på Landbohøjskolen:
youtube: 5EEzuc1YZ3k     

Praktisk info

Turen tager ca. 2 timer.

De til enhver tid gældende covid19-retningslinjer fra sundhedsmyndighederne angående deltagerantal og afstand overholdes.

Nummer
16125 - Byvandring: Landbohøjskolens historiske have og bygninger
Første mødegang
mandag den 17.05.21 kl. 13:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

Landbohøjskolen, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg C

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
mandag den 17.05.21

Kl. 13:00 - 15:00

Kim Greiner

Bülowsvej 17, 1870 (Pladsen foran hovedbygningen)

Se på kort