• Bente Hoffmann

    Guide/turistfører

    Bente Hoffmann er certificeret guide (turistfører) og cand.phil. i dansk. Hun har på den ene eller den anden måde altid arbejdet med formidling, og det er nu som altid de gode historier, der driver værket. Fortællinger, gerne med et twist, og den gode fælles oplevelse er blevet Bentes mærkesag, og hun har nu egen virksomhed, Slow Tours Copenhagen, som tilbyder byvandringer uden hastværk. På byvandring med Bente får du ”som turist i egen by” det meste med, hvad angår historie, byudvikling, kunst og kultur. Hør Bente fortælle om sine ture her

  • fullName
    LOF-repræsentant

Byvandring: Nordvest i fortid og fremtid

Besøg Københavns Nordvestkvarter - i forvandling

Københavns Nordvestkvarter er, trods sit blakkede ry, et interessant bekendtskab, når man kigger nærmere efter. Det er netop, hvad vi gør på denne byvandring, som er både historisk og aktuel.
Vi starter ved Nordvests mest imponerende og ikoniske bygningsværk, Grundtvigs Kirke, bygget af 5 millioner håndslebne mursten og med kirkestole, som blev en klassiker i moderne dansk møbeldesign.
Herefter går vi gennem Københavns yngste kirkegård, Bispebjerg, og du får beretninger om nogle af vores kendte forfædre og -mødre, som er stedt til hvile her. Turen gennem kirkegården fører os direkte ud i et af de NV-områder, som i disse år skifter ham gennem en storstilet områdefornyelse.
Oplev Nordens største gadegalleri med 2.000 kvadratmeter kunst fordelt på 16 husgavle og biblioteket, der ligner en stak gyldne bøger. Kvarteret gamle industribygninger har fået nyt liv og kreative beboere. Og på Dortheavej støder vi på Bjarke Ingels Groups lyse og åbne byggeri, som giver det meste andet almennyttige boligbyggeri baghjul.

Se næste tur 20110 (findes ikke længere)

LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

Praktisk info

NB Der skal bæres mundbind i Grundtvigs Kirke
Mødested: https://goo.gl/maps/AVZymyu4vWwfdf7V8
Byvandringen egner sig ikke for gangbesværede.
Vi går ca. 3,5 km. og slutter på Frederiksborgvej v. Dortheavej.

Se retningslinjer vedr. Covid-19 her lofkurser.dk/covid-19

Desuden bruger vi et whisper-lydsystem med høretelefoner, så det er let at holde afstand og alligevel kunne høre alt. Du kan benytte dine egne høretelefoner (med minjack-stik) eller låne et par.
Alt udstyr bliver afsprittet mellem brug. Se her https://lofkurser.dk/nyheder/nyheder-2021/byvandringer-med-god-lyd

Nummer
20109 - Byvandring: Nordvest i fortid og fremtid
Første mødegang
søndag den 03.10.21 kl. 12:00 - 14:00
Adresse

Grundtvigs Kirke, På Bjerget 14 B, 2400 København NV

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
søndag den 03.10.21

Kl. 12:00 - 14:00

Bente Hoffmann

På Bjerget 14 B, 2400 (Foran Kirken)

Se på kort