• Kim Greiner
    Globetrotter, skovtekniker

    Kim Greiner er uddannet skov- og landskabsingeniør og har i mange år været tilknyttet Landbohøjskolen og dens haver. Men han er også globetrotter, eventyrer, forfatter og fortæller. Kim er faktisk fuld af historier, han samler på dem og de fleste af dem - er sande. På byvandring med Kim Greiner kommer du med på opdagelse i de mangfoldige historier som mennesker og huse fortæller og får måske også et kik med ind i de grønne oaser som Kim ved gemmer sig i baggårdene.)

Byvandring: Frederiksberg Have

En historisk, kulturel og botanisk vandring

Vi mødes til højre for indgangen til haven ved Frederiksberg Runddel. På denne historiske havevandring får vi historien om Amagerbyen på Frederiksberg, Prinsessernes Gård og Frederik 4.s pragtfulde barokhave, der lå for foden af slottet.
Fra begyndelsen af 1700-tallet blev barokhaven omskabt til en romantisk landsskabshave med Det Kinesiske Lysthus, Apistemplet, Kildegrotten, Vandfaldet, Schweitzerhuset og nutidens elefanter m.m. Undervejs på rundturen ser vi også på havens spændende træer.
Efter at have set på snurrepiberierne går vi op til Frederiksberg slot med en flot udsigt over København, og får historien om slottet og nogle af dets beboere, som Frederik 4., der kronede sin dronning i soveværelset, dronning Caroline Matildes og Struenses hyggestunder i marmorbadet og Frederik 6., der vandrede rundt i haven med dronning Marie under armen, medens han tænkte på maitressen fru Dannemand.
Turen slutter ved Svendsens bådsejllads, hvorfra det er muligt at blive sejlet rundt i kanalerne i Frederiks 6. kølvand.
Sejlturen som tager en halv times tid er valgfri og for egen regning (ca 50 kr.)

Praktisk info

Turen tager ca 2. timer + evt 30 min. sejlads

De til enhver tid gældende covid19-retningslinjer fra sundhedsmyndighederne angående deltagerantal og afstand overholdes.
Nummer
16126 - Byvandring: Frederiksberg Have
Første mødegang
tirsdag den 01.06.21 kl. 11:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Frederiksberg Have, Pile Alle 1, 2000 Frederiksberg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
tirsdag den 01.06.21

Kl. 11:00 - 13:00

Kim Greiner

Pile Alle 1, 2000 (Indgangen ved Frederiksberg Ru)

Se på kort