Foredrag om kunst

Sorter efter

lørdag den 04.03.23

Aktuel kunst i museer og samlinger - 5 lørdage

  • Ledige pladser
  • København K
  • Er startet - kl. 13:15 - 14:15 om lørdagen
Underviser 

Tag med Birgitte Zacho på aktuelle udstillingsbesøg.Kunsthistoriker og - formidler Birgitte Zacho har udvalgt fem af forårets aktuelle udstillinger, som hun vil guide os rundt i. Værkerne gennemgåes og sættes i perspektiv både ift kunstneren o...

Se hold og info

tirsdag den 28.03.23

Peter Kær: Verdens dyreste malerier - hvorfor?

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • tirsdag den 28.03.23 kl. 19:00 - 21:00
Underviser 

Peter Kær vender pris-sedlerne på kunsten og gennemgår de dyreste malerier og de mekanismer, der er i spil, når kunsten bliver værdisat. Vi kommer bl.a. forbi nogen på alle måder helt forrygende malerier af Picasso, Gustav Klimt, Rembrandt og Ja...

Se hold og info

Kom med LOF på en inspirerende tur ind i kunstens verden. Vi har både kunstoplevelser, der har fokus på specifikke perioder i kunsthistorien eller kunstrundvisninger på gallerier og museer i København.

LOFs kunstoplevelser lægger vægt på høj fagligt indhold med viden, der bliver formidlet i øjenhøjde, så alle kan være med om du er nybegynder i kunstens verden eller har et stort indblik i kunsthistorie.

Kunst kan nydes af alle og hvad god kunst er kan være meget individuelt. Vi håber derfor på nogle sjove og spændende debatter i forbindelse med vores kunstarrangementer.

Hvis du har spørgsmål til vores kunstoplevelser er du velkommen til at ringe til vores fagkonsulent Anni Buhr for yderlig information. 

Foredrag