Foredrag om kunst

Sorter efter

mandag den 12.09.22

Kunsthistorier: De moderne Paul Cezanne, Vincent van Gogh, Paul Gauguin

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • mandag den 12.09.22 kl. 13:00 - 15:00
Underviser 

Vi starter med 3 kunstnere, som gjorde sig gældende ved slutningen af 1800-tallet i industrilaismens kølvand.Vi skal møde Paul Cezanne, Vincent van Gogh og Paul Gauguin. Disse 3 kunstnere er vigtige både for deres samtid men også for fremtiden,...

Se hold og info

mandag den 24.10.22

Kunsthistorier: De postmoderne Piet Mondrian, Mark Rothko, Jackson Pollock

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • mandag den 24.10.22 kl. 13:00 - 15:00
Underviser 

Efter modernisterne Paul Cezanne, Vincent van Gogh og Paul Gauguin, som vi mødte i seriens første del er det nu tid til at følge op med de postmoderne Piet Mondrian, Mark Rothko, og Jackson Pollock. Hvis Paul Cezanne, Vincent van Gogh og Paul Ga...

Se hold og info

Kom med LOF på en inspirerende tur ind i kunstens verden. Vi har både kunstoplevelser, der har fokus på specifikke perioder i kunsthistorien eller kunstrundvisninger på gallerier og museer i København.

LOFs kunstoplevelser lægger vægt på høj fagligt indhold med viden, der bliver formidlet i øjenhøjde, så alle kan være med om du er nybegynder i kunstens verden eller har et stort indblik i kunsthistorie.

Kunst kan nydes af alle og hvad god kunst er kan være meget individuelt. Vi håber derfor på nogle sjove og spændende debatter i forbindelse med vores kunstarrangementer.

Hvis du har spørgsmål til vores kunstoplevelser er du velkommen til at ringe til vores fagkonsulent Anni Buhr for yderlig information. 

Foredrag om kunst