• Kim Greiner
    Skov- og Landskabsingeniør, Globetrotter

    Kim Greiner har i mange år været tilknyttet Landbohøjskolen og dens haver. Men han er også globetrotter, eventyrer, forfatter og fortæller. Kim er faktisk fuld af historier, han samler på dem og de fleste af dem - er sande. På byvandring med Kim Greiner kommer du med på opdagelse i de mangfoldige historier som mennesker og huse fortæller og får måske også et kik med ind i de grønne oaser som Kim ved gemmer sig i baggårdene.
  • fullName

    LOF-repræsentant

Kim Greiner: Med bumletog til Verdens Ende

Kulturcafe Lindehuset

Velkommen til Kulturcafé Lindehuset.
Kim Greiner fortæller: Verden har mange ender, og en af dem er spidsen af Sydkorea i Stillehavet. Rejsen og dette foredrag begynder i Ukraine, og vi besøger hovedstaden Kijev med smukke bygninger og kæmpestatuen "Mor Moderland". Vi fortsætter til Hviderusland med hovedstaden Minsk, der er en af verdens reneste byer og overbroderet med statuer og blomsterbede. Det er en totalt ukendt by for os danskere, og i foredraget får vi et indblik i, hvordan livet leves i Europas sidste diktatur.
Rejsen fortsætter videre til Ulan Ude, der ligger midt i Sibirien. Her stiger vi på toget, og i 3 dage kører vi med bumletog uden spisevogn igennem ødemarken. Heldigvis er der perronhandel, hvor der kan købes pølsehorn.
Vi kører med den Transsibiriske Jernbane nord om Mongoliet til den russiske Stillehavs by Vladivostok. En forunderlig by der er en magnet for kinesiske og sydkoreanske turister.
Vi er nu helt tæt på Nordkorea, som vi dog flyver udenom. Vi lander i Sydkorea og besøger hovedstaden Soul og senere Butan, der ligger ved "Verdens ende".
Sydkorea er et mylder af mennesker, lysreklamer og templer. Og at tænke sig, vi støder midt i det hele på pølsevogne med danske STEFF hot-dog
Samarbejde mellem LOF og Lindehuset
 

Praktisk info

Der kan købes billet på dagen i Lindehuset - hvis der er plads
Kaffe og kage kan tilkøbes

Se retningslinjer vedr. Covid-19 her lofkurser.dk/covid-19

Nummer
20014 - Kim Greiner: Med bumletog til Verdens Ende
Første mødegang
fredag den 08.10.21 kl. 13:00 - 15:00
Adresse

Lindehuset, Jernbanegade 28 B, 3480 Fredensborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
fredag den 08.10.21

Kl. 13:00 - 15:00

Kim Greiner

Jernbanegade 28 B, 3480 (Salen)

Se på kort