Du kan desværre ikke tilmelde dig vores kurser lige nu, da alle aftenskolers bagvedliggende IT-system er ved at blive opdateret.
Du kan tilmelde dig igen fra i morgen fredag 22. september kl. 6.00.
Vi beklager ulejligheden!

Psykolog Pia Callesen
 • Pia Callesen

  UDDANNELSEO OG BAGGRUND
  Pia Callesen er en af de psykologer, som har haft størst betydning for at udbrede kendskabet til den kognitive terapi i Danmark.

  Hun er uddannet psykolog fra University of Wales, Bangor (2000) og Københavns Universitet (2003) med videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv terapi.

  Hun har en doktorgrad fra Manchester University hos metodens ophavsmand Professor Adrian Wells.  I efteråret 2016 færdiggjorde hun sin PhD-afhandling med forskning i effekten af metakognitiv depressionsbehandling i forhold til traditionel kognitiv adfærdsterapeutisk behandling.

  Pia Callesen er til daglig  klinikchef hos CEKTOS, Center for metakognitiv terapi.

  BØGER OG PODCASTS AF PIA CALLESEN
  Pia har formidlet den metakognitive terapi i de anmelderroste bøger ”Mod på livet”, "Grib Livet – Slip Angsten” og ”Lev Mere – Tænk Mindre” hvor hun med stor overbevisning vejleder i, hvordan vi kan bruge metakognitive metoder til at vinde kontrollen over vores tænkning og få livsglæden tilbage. Bøgerne har opnået stor popularitet og gennemslagskraft.

  Pia har også formidlet den metakognitive terapi i en række podcasts.Pia Callesen: Lev mere - tænk mindre

Foredrag om Metakognitiv Terapi

OM FOREDRAGET
Lær hvordan du kan styre dine bekymringer og få mere overskud og nærvær i hverdagen.

I foredraget vil psykolog Pia Callesen præsentere dig for metakognitiv terapi, som er en alternativ tilgang til at håndtere bekymringer, stress og manglende mentalt overskud. Hun vil give gode råd om, hvordan man kan stoppe tankemylder og overtænkning. Budskabet i den metakognitive terapi er, at vi i stedet for at fokusere på vores negative tanker, skal øve os på at være passivt til stede med dem - man kan sige, at vi skal lære at falde lidt i staver over vores tanker, fremfor at bruge tid og kræfter på at gruble over dem og bearbejde dem.

OM METAKOGNITIV TERAPI
Metakognitiv terapi er en ny evidensbaseret gren indenfor psykologien, der hjælper med at takle lidelser som stress og depression. I den metakognitive terapi bestræber man sig på at fjerne tidskrævende bekymringer og grublerier ved at udvikle nye måder at forholde sig til sine negative tanker.

Metoden er udviklet af Dr. Adrian Wells og baseres på, at det ikke er selve tilstedeværelsen af negative tanker, som gør os syge, angste og deprimerede, men snarere den tid vi bruger på at bearbejde og bekymre os om de negative tanker.

I den metakognitive terapi arbejder man med metoder til at stoppe overtænkningen.

Den metakognitive terapi vinder stadig større udbredelse. Pia Callesen har med stor succes og anerkendelse formidlet teorien til et større publikum gennem sine bøger og podcasts.

Praktisk info

Vi holder en pause undervejs, hvor det er muligt at købe og få signeret Pias bøger.
Nummer
33023 - Pia Callesen: Lev mere - tænk mindre
Første mødegang
tirsdag den 24.10.23 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Støberihallen - Kulturhuset, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 275,00
tirsdag den 24.10.23

Kl. 19:00 - 21:00

Pia Callesen

Nordstensvej 1, 3400 (Nordstensalen)

Se på kort