Foredrag om videnskab

Sorter efter

Foredragsholdere, der blæser dig bagover

Når du tager til et foredrag hos LOF-kurser, så spiller du som tilhører en stor rolle: Det er dig, der sætter stemningen og skaber reaktionen. Men for at man kan reagere, er det vigtigt, at foredragsholderen er værd at reagere på. Derfor kan du være sikker på, at når du tilmelder dig et foredrag hos LOF-kurser, så giver foredragsholderen dig en oplevelse, du sent vil glemme. Hos os er både underholdning og informationsværdi i top, da alle vores nøje udvalgte foredragsholdere har masser af erfaring, viden, spændende historier og underholdende livsanskuelser at bidrage med. Tag for eksempel Holger Bech Nielsen: Her inviterer foredragsholderen dig med ind i universets forunderlige verden, og krydrer de komplekse teorier med humoristiske anekdoter fra hans unikke liv i fysikkens førersæde.

Bliv klogere på LOF-kurser

Skulle du være i tvivl om noget vedrørende en af vores foredrag, eller har du spørgsmål til nogle af de kurser, der udbydes hos LOF, så er du altid velkommen til at kontakte vores fagkonsulent for mere information. Du kan også kontakte os, hvis du for eksempel gerne vil vide mere om indholdet på et bestemt kursus eller vil have uddybet de temaer, et af vores foredrag berører.

Her på siden kan du også selv gå på opdagelse i de mange, spændende og forskelligartede foredrag, som vi tilbyder hos LOF-kurser. Her kan du få styr på både tid og sted for foredraget, finde ud af, om der er flere ledige pladser og tjekke op på den spændende foredragsholder. På den måde kan du få de vigtigste oplysninger om den person, der står for underholdningen til det foredrag, du har valgt. Og i visse tilfælde er der ikke bare én men flere, der kommer til at have ordet – og så er det godt, at have styr på alle komponenterne.

Hos LOF-kurser funder du et stort udvalg af foredrag og kurser for alle aldersgrupper og interesseområder. Vi har kurser indenfor både sprog, natur, musik, kunst, madlavning, sundhed, IT, viden, redskaber og meget mere. Find det eller de kurser, der interesserer dig, og tilmeld dig allerede i dag. Hos LOF er der med garanti noget, der taler til dig og dine interesser. Vi glæder os til at se dig!

Foredrag