Højskole og temarækker

Sorter efter

mandag den 27.09.21

Online højskole: Kunstruten med Peter Kær

  • Næsten fyldt
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 19:00 - 21:00 om mandagen
Underviser 

’KUNSTRUTEN MED PETER KÆR’ er LOFs populære virtuelle højskole med kunsthistoriker Peter Kær som fast højskolevært. Alt foregår ’live’, hvor Peter byder velkommen, snakker med oplægsholderne fra museerne og styrer dialogen.Med KUNSTRUTEN får du et...

Se hold og info

torsdag den 18.11.21

Online højskole: Kulturarvsruten med Anders Lundt Hansen

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • torsdag den 18.11.21 kl. 19:00 - 21:00
Underviser 

’KULTURARVSRUTEN’ - er en virtuel højskole med historiker Anders Lundt Hansen som fast højskolevært. Konceptet er det samme som vores populære højskole ’Kunstruten med Peter Kær’. Alt foregår ’live’, hvor Anders byder velkommen, snakker med oplægs...

Se hold og info

Ved LOF har vi mange spændende samfundsrelevante foredrag og ture til dig, der ønsker at udvide din horisont inden for kunst, videnskab, historie, politik og geografi.

LOF foredrag har et ønske om at være med til at skabe en inspirerende debat, hvor alle har mulighed for at deltage – du behøver ikke have kendskab til emnet for at deltage.

Hvis du har spørgsmål til foredragets indhold er du velkommen til at kontakte fagkonsulent Anni Buhr for mere information. 

Et foredrag eller et højskoleforløb hos LOF giver ofte inspiration til at tage ud og opleve kulturen, historien eller kunsten i landskabet og på landets museer. I tilknytning til vores online højskole Kunstruten, har vi således arrangeret en række besøg på de museer eller steder man har hørt om på Kunstruten. Besøgene er både for højskolens deltagere og for alle andre interesserede. Læs mere ved at klikke på kataloget herunder.