Højskole og temarækker

Sorter efter

torsdag den 16.09.21

Birgitte Zacho: Kvindernes Kunsthistorie

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • torsdag den 16.09.21 kl. 19:00 - 20:00
Underviser 

Kunsthistorien tæller ikke mange berømte kvindelige kunstnere. Det har ikke altid været nemt for kvinder at træde ind i denne mandsdominerede verden, hvor datidens kønsroller havde dømt dem ude på forhånd. På trods af dette har adskillige kvin...

Se hold og info

Ved LOF har vi mange spændende samfundsrelevante foredrag og ture til dig, der ønsker at udvide din horisont inden for kunst, videnskab, historie, politik og geografi.

LOF foredrag har et ønske om at være med til at skabe en inspirerende debat, hvor alle har mulighed for at deltage – du behøver ikke have kendskab til emnet for at deltage.

Hvis du har spørgsmål til foredragets indhold er du velkommen til at kontakte fagkonsulent Anni Buhr for mere information. 

Et foredrag eller et højskoleforløb hos LOF giver ofte inspiration til at tage ud og opleve kulturen, historien eller kunsten i landskabet og på landets museer. I tilknytning til vores online højskole Kunstruten, har vi således arrangeret en række besøg på de museer eller steder man har hørt om på Kunstruten. Besøgene er både for højskolens deltagere og for alle andre interesserede. Læs mere ved at klikke på kataloget herunder.