• Jacob Holdt
    Om at sige ja er også titlen på Jacob Holdts erindringsbog om årene 1947-77 hvor han i glimt ser tilbage på sine ”vilde år”.  Som 23 årig rejser han til USA efter et opgør med sin far – han rejser i 5 år som vagabond på de amerikanske landeveje. Da han kommer hjem har han rygsækken fuld af mange tusinde fotografier han har taget af især fattige sorte og i 1977 udkommer "Amerikanske billeder". Et værk, som ikke blot redefinerede opfattelsen af underklassen i USA, men også blev synonym med Jacob Holdts eget liv som langskægget provokatør, fotograf og aktivist. 

Jacob Holdt: Om at sige JA

På landevejen og uden forbehold i mødet med andre

Ikke voldelig kommunikation er Jacob Holdts udgangspunkt i mødet med ”de andre”. Dem vi ikke bryder os om. Det begyndte med de sorte i USA's voldelige ghettoer, fortsatte med de mest voldelige elementer i verdens farligste slumkvarterer i Sydafrika og Haiti med Ku Klux Klan og massemordere i USA….
Indvandrerne/muslimerne i Danmark møder han på samme måde og fortæller her humoristisk og med mange billeder fra de endeløse etniske bryllupsfester han bliver inviteret med til og bl.a. "om alle de penge jeg sparer ved at leve af muslimsk festmad hele tiden"
Det vigtigste er siger Jacob ”hvordan indvandrerne også åbner sig op for mig og mine/vore danske/grundtvigianske værdier. Selv Hizb-ut-Tahrir og islamister ....når jeg har dem til kaffebønnemøder i mine stuer”
Kom og hør Jacob Holdt fortælle om sit møde med ”de andre” - folk fra hele kloden og dele budskabet om åben og fordomsfri kommunikation – uden vold
LOF i samarbejde med Kulturværftet


Praktisk info

Pause ca 20.30
Nummer
10002 - Jacob Holdt: Om at sige JA
Første mødegang
mandag den 04.05.20 kl. 19:00 - 22:00
Undervisere
Adresse

Kulturværftet, Allégade 2, 3000 Helsingør

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
mandag den 04.05.20

Kl. 19:00 - 22:00

Med Jacob Holdt

Allégade 2, 3000 (Store Scene)

Se på kort