• Allan Mylius Thomsen
    Thomsen stod i lære hos B&W i 1960'erne og blev senere uddannet reklametegner og manuskriptforfatter på Filmskolen. Under sin uddannelse på Filmskolen begyndte han at skrive om byhistorie i lokalaviser. Siden da har han lavet radio- og tv-udsendelser samt udgivet 28 bøger hovedsagligt om Københavns historie. Han fungerer også som turguide på Dyrehavsbakken og særligt på forskellige byvandringer i det historiske København med temaer som fx de berømte værtshuse Toga og Hviids Vinstue.

Sejltur: Københavnerhistorie fra søsiden

Særarrangement med Allan Mylius Thomsen

Københavns spæde begyndelse fandt sted for 7.000 år siden, ved den smalle naturhavn mellem Sjælland og de små øer i sundet mellem Sjælland og Amager. Herfra er den vokset til en international storby, der har sprængt alle sine historiske rammer. Byhistorikeren Allan Mylius Thomsen guider os i en af kanalrundfartens både gennem de mange års byudvikling - set fra vandsiden.

Praktisk info

Canal Tours store anløbsplads ligger på "Ved Stranden" lige overfor Christiansborg Slotsplads (på den modsatte side af kanalen) Kajplads nr 4 eller 5 nærmest Holmes Kanal og kirken. Se efter Allan Mylius. NB Ikke alle pladser er overdækkede  
Nummer
10152 - Sejltur: Københavnerhistorie fra søsiden
Første mødegang
torsdag den 30.04.20 kl. 18:00 - 19:00
Undervisere
Adresse

Canal Tours, Ved Stranden , 1061 København K

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 195,00
torsdag den 30.04.20

Kl. 18:00 - 19:00

Med Allan Mylius Thomsen

Ved Stranden , 1061 (Anløbspladsen )

Se på kort