• Signe Wenneberg
    Signe Wenneberg regnes for at være en af Danmarks fremmeste bæredygtighedseksperter. Hun skaber opmærksomhed om bæredygtighed gennem sit virke som forfatter, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og journalist.Signe Wenneberg er mangeårig kulturjournalist på aviser, magasiner, tv og senest podcast. Er uddannet retoriker fra Københavns Universitet. Medlem af Frilands bestyrelse (øko landbrug). Medlem af Etisk Råd i perioden 2014-2017. Udkommer dagligt på Instagram og på sin egen blog, hvor hun især deler positive indtryk fra naturen og det bæredygtige liv. Hvis det da ikke lige handler om madspild, byggeri og havetips. Forfatter til talrige fagbøger om bæredygtighed, kommunikation, klima, mad, høns og haven, som er Signe Wennebergs yndlingsbeskæftigelse.

Signe Wenneberg: Bæredygtighed i praksis

Bliv hverdagsaktivist

Vi har nok alle engageret os i forhold til madspild, klima, dyrevelfærd, forurening og transport, og er bevidste om at omstilling til en bæredygtig livsstil gør en forskel.
Entusiastiske grønne forbrugere komposterer, selvom de bor i lejlighed. Mulden bruges til haver på tagrygge og i altankasser. Der holdes høns i baggårde, som leverer æg til gengæld for grødrester. Her kan du møde Signe Wenneberg – en kompromisløs klimakriger som spiser, køber og forbruger produkter, der imødekommer bekymringen for de samfundskriser, som vi befinder os midt i. Hør hende fortælle, sin egen historie, om befrielse af burhøns, bæredygtigt byggeri, den vilde have, madspild og meget andet.
Få inspiration så du selv træffer bæredygtige beslutninger i din hverdag.
Få konkrete fif til en anden livsstil og bliv en mere rebelsk forbruger.
Få også en god gammeldags bondelogik med på vejen.

Praktisk info

Adressen Lundevej 19 er nærmeste adgang til kantinen. Møder du op ved skolens hovedindgang på Gl. Byvej 10 vil du blive hentet og vist vej over skolens område. Se Covid-19 retningslinjer her https://lofkurser.dk/information/retningslinjer-for-kursister
Nummer
16406 - Signe Wenneberg: Bæredygtighed i praksis
Første mødegang
tirsdag den 23.03.21 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Usserød Skole, Gl. Byvej 10, 2970 Hørsholm

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
tirsdag den 23.03.21

Kl. 19:00 - 21:00

Med Signe Wenneberg

Gl. Byvej 10, 2970 (Kantinen)

Se på kort