Foto: Kim Hansen

For børn og hele familien

Børn i bevægelse

Sorter efter

mandag den 24.10.22

Efterfødselspilates

  • Ledige pladser
  • Hørsholm
  • mandag den 24.10.22 kl. 12:15 - 13:45
Underviser 

En fødsel er hård ved kroppen og under graviditeten er dine mavemuskler blevet svage og ryggen er blevet belastet. Især bækkenbunden har været hårdt belastet både under graviditeten og under fødslen. I undervisningen er der fokus på grundig gen...

Se hold og info

lørdag den 12.11.22

Familieyoga - workshop for 10-14 årige

  • Ledige pladser
  • Hillerød
  • lørdag den 12.11.22 kl. 10:00 - 11:30
Underviser 

På denne workshop går vi i dybden med de klassiske yogaøvelser.Få ro i krop og sind og sammen vil vi fokusere på glæden ved bevægelse af kroppen.  Med samarbejdsøvelser fokusere vi også på glæden ved samværet med hinanden.Vi bruger Yoga Nodra som...

Se hold og info

Kursus for alle aldre og behov

Hos LOF kan du deltage i sjove og lærerige kursus til alle aldre. Baby, barn eller voksen, vi har helt sikkert noget til dig og din familie. Har du for eksempel prøvet vores babygymnastik, familieyoga, familiedans eller efterfødselshold? Uanset hvad er vores spændende kurser hos LOF for enhver.

Find spændende og sjove kurser for børn hos os. Her kan hele familien være med. Tilmeld familien i dag og glæd dig til uforglemmelige aktiviteter. Vi glæder os til at se dig og din familie!

Hyggeligt samvær og kvalitetstid

Ønsker I mere tid med familien? Eller savner I nye måder at få hygge og nye minder sammen på? Hos LOF er familien i fokus i vores familieaktiviteter. Det betyder, at I som familie får mulighed for at hygge jer og få et pusterum fra hverdagens stress og jag.

Gennem sjove og finurlige lege er der lagt op til kvalitetstid i vores kurser for børn.

Vælg for eksempel babygymnastik for babyer fra 3-12 måneder. Er børnene ældre, kan

de hygge sig med mor og far eller bedsteforældre, mens der bliver grinet til leg og rytmik. Til familieyoga har vi tilrettelagt programmet efter børnenes niveau, men er du voksen, kan du også forvente at få strakt kroppen godt igennem.

Kom stærkt igen efter fødslen

Din krop er igennem store forandringer under graviditeten og efter, du har født. Derfor har du måske behov for at træne muskelgrupperne, så du kan få styrken tilbage i din krop.

Med efterfødselspilates finder du ind til din krop gennem kyndig vejledning fra vores dygtige undervisere og med smarte øvelser. Det betyder, at du på bedste vis får styrket

din bækkenbund, mavemuskler, ryg og meget mere. Stemningen er hyggelig og afslappet på vores pilateshold, så du kan få den bedste oplevelse af efterfødselspilates. Få styr på knibeøvelser og lær din bækkenbund godt at kende med den bedste genoptræning hos os i LOF.

Kontakt os

Er du i tvivl om vores kurser for børn er noget for dig eller din familie? Alle vores dygtige undervisere har mange års erfaring med at undervise både børn og voksne. Ved spørgsmål, så kontakt endelig underviseren eller kundeservice på telefon 49 26 02 88. Vi ønsker altid at give en god betjening.

Nye kurser, oplevelser og foredrag