• Anne Leonora Blaakilde

    Anne Leonora lægger vægt på den balance i krop og sind, som yogaen giver. På hendes kurser er der plads til den enkelte, og der er altid balance mellem spændingsøvelser og afspændingsøvelser.

    Som ejer af firmaet Natur & Yoga lægger Anne Leonora stor vægt på sammenhæng mellem krop, sind og natur. Hun er inkarneret vinter- og skovbader.

    Anne Leonora Blaakilde er ph.d. i etnologi og deltidsansat som lektor med speciale i aldring og humanistisk sundhedsforskning ved Tværfaglige Sundhedsstudier på RUC . Hun har dyrket yoga siden sin pure ungdom og blev i 2019 uddannet hatha-yogalærer fra Den intuitive Yogaskole i Ordrup med 200 RYT (certificeret af den internationale Yoga Alliance). Derefter har hun taget videreuddannelse i USA i senioryoga, chakrayoga og yogadans (Let Your Yoga Dance©)
    I 2020 blev hun desuden uddannet som naturterapeut ved HEG i Danmark.

Natur og Sundhed: Online foredrag

ET NATURLIGT INSPIRATIONSFOREDRAG
"Natur på recept". Hvad er det, og hvorfor har naturen så god virkning på vores sundhed - især mentalt?

Hør om naturens effekt på vores helbred og trivsel, om både bevægelse og ro i naturen; om motion, vandring, om skovbad og om at trække vejret i og med naturen. Et naturligt inspirationsforedrag til krop, sind og tanker.

SÅDAN FOREGÅR DET
Foredraget foregår online på zoom. Under foredraget kan deltagerne stille spørgsmål i chatten.

RABAT FOR KURSISTER
Foredraget er gratis for kursister i LOF Øresund (deltagere på et hold i efterårssæsonen 2022 med 4 mødegange eller mere). Kontakt os for at få en rabatkode.

Praktisk info

Om det tekniske
Foredraget foregår i gratisprogrammet Zoom. Alt du skal bruge er en internetforbindelse og en tablet eller computer. 

D. 17/11 kl. 19.00 inviteres du til en online test af teknikken med introduktion til, hvordan du deltager, skriver bemærkninger i chatten etc. Før holdstart vil du få tilsendt et link på mail.

Nummer
26198 - Natur og Sundhed: Online foredrag
Første mødegang
lørdag den 19.11.22 kl. 10:00 - 10:45
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 100,00
lørdag den 19.11.22

Kl. 10:00 - 10:45

Anne Leonora Blaakilde

(Zoom8)

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...