• Anne Leonora Blaakilde

    Anne Leonora lægger vægt på den balance i krop og sind, som yogaen giver. På hendes kurser er der plads til den enkelte, og der er altid balance mellem spændingsøvelser og afspændingsøvelser.

    Som ejer af firmaet Natur & Yoga lægger Anne Leonora stor vægt på sammenhæng mellem krop, sind og natur. Hun er inkarneret vinter- og skovbader.

    Anne Leonora Blaakilde er ph.d. i etnologi og deltidsansat som lektor med speciale i aldring og humanistisk sundhedsforskning ved Tværfaglige Sundhedsstudier på RUC . Hun har dyrket yoga siden sin pure ungdom og blev i 2019 uddannet hatha-yogalærer fra Den intuitive Yogaskole i Ordrup med 200 RYT (certificeret af den internationale Yoga Alliance). Derefter har hun taget videreuddannelse i USA i senioryoga, chakrayoga og yogadans (Let Your Yoga Dance©)
    I 2020 blev hun desuden uddannet som naturterapeut ved HEG i Danmark.

Skovbad

Tag med på skovbad i Halsnæs

Lad sanserne føre dig, når du guides ud i naturen i et dejligt, afslappende skovbad. 
Du bader ikke i vand, men i skovens skønne og rolige omgivelser.

Skovbad stammer fra Japan, hvor det kaldes Shinrin-Yoku, der betyder "at være indhyllet i skov".
Studier viser, at ophold i skoven kan sænke blodtrykket, nedbringe stress, styrke immunforsvaret, gavne hjerte-kar-systemet og stofskiftet, få blodsukkeret til at falde, forbedre koncentration og hukommelse, lette depression, øge smertetærsklen, give bedre søvn og mere energi.
Lyder det ikke fantastisk?

Tag med til en formiddag i fordybelse i skoven.

LOF tilbyder workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Vi mødes på p-pladsen på Brederødvej, lige overfor vejen Ebbedal.

Medbring tøj til vejret, vand og gerne et liggeunderlag og et tæppe i en rygsæk, så du ikke skal slæbe for meget på turen. Mygge- og flåtolie udleveres.

Naturbadsguiden er Anne Leonora Blaakilde, indehaver af Blaakildes Natur & Yoga i Liseleje, ph.d., lektor i Tværfaglige sundhedsstudier på RUC, naturterapeut og yogalærer.
Nummer
34290 - Skovbad
Første mødegang
lørdag den 16.09.23 kl. 09:00 - 12:00
Adresse

Sonnerup Skov ved Auderød,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 295,00
lørdag den 16.09.23

Kl. 09:00 - 12:00

Anne Leonora Blaakilde

3300 (P-plads på Brederødvej)

Se på kort

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...