• Camilla Lindebjerg

    Qigong og Taiji Yangsheng-instruktør

    Camilla Lindebjerg er certificeret DGI Qigong og Taiji Yangsheng instruktør. Hendes lærer er professor Yang Yubing fra Beijing Sportsuniversitet. Camilla har opnået 4 Duan i Daoyin Yangsheng Gong og 3 Duan I Health Qigong. Hun deltager jævnligt i internationale konkurrencer og seminarer og har bl.a. vundet 2 guldmedaljer ved internationale konkurrencer i Kina.

     

Workshop i rygserien Ma Wang Dui

Qigong workshop med fokus på ryggen.

Kom og prøv Qigong, kinesisk helsegymnastik.

Disciplinen kan udføres af alle og består af langsomme, flydende og smukke bevægelser, hvor åndedræt, tanke og bevægelse følger hinanden.

På workshoppen arbejder vi med bevægelser fra Qigong serien Ma Wang Dui, der er særlig god for nakke, skuldre, ryg og lænd.

Læs mere om Qigong og Tai Chi og instruktør Camilla Lindebjerg på www.Qigongliving. dk. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Camilla på tlf. 51881042.

LOF tilbyder workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Medbring løstsiddende tøj og flade sko. 

Workshoppen kan foregå udendørs, hvis underviser skønner det muligt for vejr og vind. Du vil få direkte besked hvis workshoppen vil foregår udendørs. 

Husk at passe godt på hinanden. Se retningslinjer vedrørende Covid-19 på lofkurser.dk/covid-19
Nummer
27708 - Workshop i rygserien Ma Wang Dui
Første mødegang
onsdag den 19.10.22 kl. 09:00 - 12:00
Undervisere
Adresse

Aftenskolernes Hus, Søndre Jernbanevej 4 E, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 195,00
onsdag den 19.10.22

Kl. 09:00 - 12:00

Camilla Lindebjerg

Søndre Jernbanevej 4 E, 3400 (Motion 2, 1.sal)

Se på kort

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...