Zumba

Der er løbende optag på holdene, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet

Sorter efter

mandag den 06.09.21

Zumba - kun for kvinder

  • Venteliste
  • Espergærde
  • Er startet - kl. 17:00 - 17:45 om mandagen
Underviser 

I Zumba forenes dans, fitness og skøn musik. Zumba er for alle, og det er så sjovt, at du glemmer du motionerer, får pulsen op og sved på panden. Det er effektiv motion og en konditionsgivende og fedtforbrændende danseoplevelse, der giver masser a...

Se hold og info

tirsdag den 07.09.21

Zumba

  • Ledige pladser
  • Humlebæk
  • Er startet - kl. 18:15 - 19:25 om tirsdagen
Underviser 

Den hotteste trend der forener dans, fitness og fed musik. Zumba er for alle, og det er så sjovt, at du glemmer du motionerer, får pulsen op og sved på panden. En effektiv, konditionsgivende og fedtforbrændende danseoplevelse der giver masser a...

Se hold og info

torsdag den 09.09.21

Zumba Gold

  • Venteliste
  • Helsingør
  • Er startet - kl. 11:40 - 12:50 om torsdagen

Zumba gold er specielt tilpasset ældre, begyndere, eller dem der ikke er vant til at træne. Zumba forener dans, fitness og god musik. Det er for alle, og det er så sjovt, at du glemmer du motionerer, får pulsen op og sved på panden. En effektiv...

Se hold og info

Zumba - for nybegyndere og øvede

Hop højt, kom helt ned i knæ, lad hofterne køre rundt og træk vejret dybt ind. Med Zumba bliver hele din krop trænet, samtidig med at du bringer den ud i stillinger, som den aldrig har prøvet før. Det er sjovt, udfordrende og sveddryppende! Så tilmeld dig en af LOF’s Zumba-hold i dag – din krop og dit humør vil takke dig for det.

Hvad laver man på LOF’s Zumba hold?

Når du træder ind i dansesalen, træder du også ind i et sammensurium af dans, fitness og fængende rytmer. Zumba forener nemlig konditionstræning, fedtforbrænding og sjove danseoplevelser, som giver dig masser energi og forbedrer din form. På de mange Zumba-hold hos LOF Kurser fokuserer instruktøren på at give dig en god rytme- og kropsforståelse, samtidig med at du får sved på panden. Zumba er derfor en effektiv, men sjov motionsform, der får dig til at glemme, at du egentlig træner.

Zumba Gold

Hos LOF Kurser har vi udviklet Zumba Gold: En effektiv motionsform, tilpasset dem, der ikke er vant til at træne. Så ligegyldigt om du er nybegynder, ældre eller noget helt tredje, så er du altid velkommen på Zumba Gold. Her fokuserer den energiske instruktør på at få din puls og dit humør op, alt imens I gennemgår simple koreografier med mange gentagelser. Du finder Zumba Gold i den gamle Biograf midt i Helsingør. Her er biografsæderne skiftet ud med et nylagt dansegulv og utallige spejlvægge, så din danseglæde har de bedste betingelser. Tag og kig forbi - der er løbende optag på holdet, så du kan starte, når du vil.

Zumba - kun for kvinder

”Zumba - kun for kvinder” er et initiativ, udsprunget på vegne af lokalbeboerne i Helsingør og Espergærde. Her er alle kvinder velkomne, unge som ældre, til skønne rytmer og sjove trin. Det særlige hold giver kvinderne mulighed for at udfolde deres danseglade og forbedre deres kondition – og så endda til en attraktiv pris. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig holdet og møde op i enten Beboerhuset i Tibberupparken eller i Vapnagaards lade på toppen af Helsingør.

Zumba FLEX

Zumba FLEX er et tilbud til dig, der gerne vil træne meget, men som har brug for fleksibilitet i hverdagen. Her kan du kombinere Zumbas pulstræning med effektiv styrketræning og smidige afspændingsøvelser. FLEX er derfor en bred pallette af træningsformer, som giver dig mulighed for at bedre din kondition, din styrke og dit velvære på forskellige hold i løbet af ugen. Som en del af FLEX kan du tilmelde dig de populære Zumba-hold, hvor du vil få trænet din kondition, styrket dit kredsløb og øget din krops evne til at optage ilt – det giver dig et bedre velvære og en suveræn kondition over tid.

 

Gå til Zumba på dine præmisser hos LOF Kurser

Hos LOF Kurser er der løbende optag på vores mange, forskellige zumba-hold. Det betyder helt enkelt, at du kan starte, når det passer dig bedst. Hvis du derfor tilmelder dig eksempelvis Zumba Gold midt i forløbet, bliver din pris udregnet automatisk, så du kun betaler for de træningsgange, der er tilbage på holdet.

Sommerkurser og oplevelser