Træning og undervisning online

Vi mødes til kurser og træning online

Online motion, sprog, dansk eller musik.

Online fjernundervisning er fleksibel og effektiv undervisning. Du sparer transporten, så det er nemt at passe ind i en travl hverdag. 

Sorter efter

torsdag den 01.02.24

Oldnordisk/norrønt begyndere ONLINE

  • Venteliste
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 19:00 - 20:30 om torsdagen
Underviser 

Hann stóð svo vel til höggsins! – han stod så godt for hugget! Således svarer skurken Thorgejr kækt i Fostbrødrenes saga, da han bliver spurgt, hvorfor han havde hugget hovedet af en fårehyrde. Fanger den slags djærve og grovkornede humor dig, og...

Se hold og info

Online motionshold
Ved online træning træner du foran computeren eller telefonen hjemme hos dig selv. Du kan se instruktøren og de andre deltagere på skærmen, og efter træningen er der tid til spørgsmål og en snak. Vi er sammen hver for sig.

Der tilbydes online motionshold i pilates, yoga og latin dance, så på den måde kan du både få pulsen op, styrke dine muskler og dyrke yoga for krop og sind.

Online sprogkurser
Online sprogundervisning er effektiv undervisning på små hold, så der er plads til dialog og til at få øvelse i at tale sproget. Vi underviser online i arabisk, bulgarsk, dansk, engelsk, esperanto, fransk, græsk, italiensk, latin, portugisisk, russisk, tysk og ungarsk. Selvom holdet ikke mødes fysisk, er der derfor god mulighed for at etablere et fællesskab på holdet. 

Kunstruten online
Kunstruten er en foredragsrække med eksperter fra kunstmuseer rundt om i landet. Her kan man få en kvalificeret introduktion til aktuelle kunstudstillinger. Selvom det er online er der god mulighed for at stille spørgsmål. Kunsthistoriker og TV-vært Peter Kær er vært og ordstyrer. Hver gang er der mulighed for at debattere aftenens foredrag i små online grupper, og måske fortælle om de kunstoplevelser man selv har haft. 

Introduktion til teknikken
Alle LOF's online kurser foregår i programmet Zoom. Når man er tilmeldt et online kursus eller foredrag, får man altid tilbud om før kurset at deltage i en kort online introduktion til teknikken. Her får man forklaret og afprøvet de forskellige muligheder for at række hånden op, skrive i chatten etc., og man får lejlighed til at tjekke at mikrofon, kamera og højttaler fungerer. 

 

 

Nye kurser, oplevelser og foredrag