Yoga, meditation og yoga Nidra - workshop

Forkælelse på en søndag

Denne kombination af de fysiske yogastillinger, fordybelse i meditation og med afsluttende hvile for krop og sind danner den perfekte helhed i din yoga. Vi arbejder kroppen igennem siddende, liggende og stående med at løse op, strække og åbne os. Vi bevæger os fra blide stillinger til de mere styrkende stillinger. I meditation forsætter vi med at arbejde med opmærksomheden på krop og åndedræt. Til sidst putter du dig ind i dit tæpper og måske med en øjenpude ligger du dig til rette til en skøn yoga Nidra.
Vel mødt.

LOF har flere gode workshops/weekendkurser, som er værd at køre efter. Se vores weekendkurser her: weekendkursus


Praktisk info

Undlad at spise et større måltid mad 2 timer før undervisningen og mød op i løst og behageligt tøj. Medbring yogamåtte og et tæppe.

Husk at passe godt på hinanden. Se retningslinjer vedrørende Covid-19 på lofkurser.dk/covid-19
Nummer
24676 - Yoga, meditation og yoga Nidra - workshop
Første mødegang
søndag den 22.05.22 kl. 10:00 - 12:00
Undervisere
Adresse

Aftenskolernes Hus, Søndre Jernbanevej 4 E, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 155,00
søndag den 22.05.22

Kl. 10:00 - 12:00

Helle Brayn Jensen

Søndre Jernbanevej 4 E, 3400 (Motion 2, 1.sal)

Se på kort

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...