• Silvia Gilli

    Sproglærer, kunsthistoriker og kulturformidler

    I Italien er Silvia uddannet på det internationale sproggymnasium i Bologna (engelsk, tysk, spansk) og derefter læste hun Kunsthistorie og kulturformidling på Universitetet i Bologna.
    I Silvias hjerte er både Italien, med sin uudtømmelige kulturrigdom, og Danmark, hendes adopterede land. Danmark har lært hende at værdsætte Italien endnu højere, og hun lever i dag for at formidle italiensk sprog og kultur igennem kurser, foredrag, italienske events og kulturophold i Italien. Desuden arbejder Silvia også som simultantolk og translatør. Det er hende en glæde at formidle ikke kun sit sprog, men også Italiens kulturarv og italienernes kreativitet, fra design til gastronomi, inklusive nogle af de dyder og uvaner, som kendetegner italienere verden over. Vel mødt i den italienske verden!

En tur til Italien på italiensk

Foredrag om Le Marche: En rejse igennem den mindre kendte del af Italien

Le Marche: En rejse igennem den mindre kendte del af Italien.

Ved kunsthistoriker Silvia Gilli
 
Nogle italienske egne har et stort ry og er nået verden rundt. Andre er endnu ikke. Den stille region Le Marche, mellem Appenninerne og Adriaterhavet, tilbyder en traditionsrig historie og fine kunstskatte: Fra storslåede, fyrstelige seværdigheder til små havnebyer med fine sandstrande. Le Marche fortryller med sin uspolerede natur og sin autenticitet. Vi besøger byerne Urbino, Fabriano, Sirolo og flere andre bjerg- og havnebyer. Le Marche kommer til at sætte sig på den besøgendes øjne og hjerte. Regionen indbyder gæsterne til at nyde tidens langsomme gang, velsignet af enestående gastronomiske oplevelse og skønne vine. Kom og oplev!

Dette foredrag foregår på italiensk. Hvis du vil høre foredraget på dansk, så tilmeldig dig hold 26667 som foregår lørdag den 8. oktober.

Praktisk info

Husk at passe godt på hinanden. Se retningslinjer vedrørende Covid-19 på lofkurser.dk/covid-19
Nummer
26668 - En tur til Italien på italiensk
Første mødegang
søndag den 09.10.22 kl. 10:30 - 12:00
Undervisere
Adresse

Kulturhus Trommen, Bibliotekstorvet 1, 2970 Hørsholm

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
søndag den 09.10.22

Kl. 10:30 - 12:00

Silvia Gilli

Bibliotekstorvet 1, 2970 (Spiessalen)

Se på kort