• Susana Martos

    Sproglærer

    Susana Martos Leon har spansk som modersmål og god erfaring med at undervise i spansk både på aftenskole og for virksomheder.

    Hun er uddannet fra Madrid Universitet i “Advertising and Public Relation”, en 5-årig uddannelse i Kommunikation.

    Susanas undervisning er altid dynamisk i en glad og munter atmosfære. En undervisningstime med Susana er i sig selv et udtryk for spansk kultur og mentalitet.

En tur til Spanien

Foredrag om Spanien - på spansk og dansk

Kom og hør spanskfødte LOF underviser Susana Martos fortælle om Spanien på spansk og på dansk. Her vil fokus være på populære lokale fester som man har i Spanien og som repræsenterer den spanske kultur. Vi hører om eksempelvis den lokale festival i Valencia som hedder “ La tomatina”, hvor deltagerne kaster tomater efter hinanden. Det er så sjovt ..ajaja

Vil du vide mere så kom og nyd en dejlig aften med Susana, som vil byde på lidt hjemmelavede spanske smagsprøver for at gøre det hele endnu mere levende.

Ven y disfruta de una estupenda tarde con nuestra profesora de español Susana Martos.Esta vez nos contará sobre las  mejores fiestas populares en toda  España, que representan la cultura y las tradiciones del pais. Nos hablará por ejemplo de la fiesta valenciana “La tomatina” donde los habitante del pueblo de Buñol, se lanzan  kilos y kilos de tomates, es divertido verdad?

Ven y disfrutarás de algunas pequeñas degustaciones de la comida española para hacer  de la tarde aun más viva.

Du skal kunne forstå lidt spansk for at få mest ud af foredraget.


Praktisk info

For at kunne komme ind i biblioteket i Kulturhus Trommen om aftenen skal du indsætte dit sundhedskort / lånerkort, indtaste din pinkode, døren låses op og du kan gå ind. Lokalet Caroline Mathilde ligger på første etage gennem biblioteket.

Husk at passe godt på hinanden. Se retningslinjer vedrørende Covid-19 på lofkurser.dk/covid-19
Nummer
20698 - En tur til Spanien
Første mødegang
fredag den 12.11.21 kl. 18:00 - 19:30
Undervisere
Adresse

Kulturhus Trommen, Bibliotekstorvet 1, 2970 Hørsholm

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
fredag den 12.11.21

Kl. 18:00 - 19:30

Susana Martos

Bibliotekstorvet 1, 2970 (Caroline Mathilde mødelokale)

Se på kort