LOF kurser, aftenskole, oplevelser og foredrag
Stengade 57, 3000 Helsingør
LOF på FacebookDu kan desværre ikke tilmelde dig vores kurser lige nu, da alle aftenskolers bagvedliggende IT-system er ved at blive opdateret.
Du kan tilmelde dig igen fra i morgen fredag 22. september kl. 6.00.
Vi beklager ulejligheden!
Les treize desserts.
Pourquoi sert-on 13 desserts à Noël et quels sont-ils ?
La tradition des 13 desserts vient de Provence et a des origines religieuses. A Nice on y retrouve la fougasse et autres spécialités locales, comme la tarte de blettes et les oreillettes. Les desserts peuvent être bus avec du vin cuit ou du vin muscat.
Denne aften vil du få et indblik i hvad det traditionelle Sydfranske julebord indeholder af forskellige retter. Et julebord, som er meget anderledes end et dansk julebord.
Hubertine er udover at være fransklærer også uddannet husholdningslærer, så hun vil elske at stå i et køkken og indvie dig i hvordan, man laver nogle af de franske lækkerier.
Denne onsdag skal vi lave 3 ud af de mange retter, som man traditionelt stiller frem i Sydfrankrig ved juletid. Retterne, som vi skal stifte bekendtskab med hedder: la fougasse, la tarte aux blettes og les oreillettes. ´
Vi skal lave 1 af de 13 desserter, som også er på det store julebord og herudover blandt andet også en grøntsagstærte.
Vi spiser maden sammen inden vi går hjem og naturligvis taler vi kun fransk den aften.
Kom og vær med denne aften, som står i Frankrigs tegn.
Mørdrupskolen, Rugmarken 1A, 3060 Espergærde
Kl. 17:30 - 21:30
Hubertine Van den Berghe Jensen
Rugmarken 1A, 3060 (Hjemkundskab nr. 41)