• Jessica Nielsson
    Jessica har skabt bloggen sysl.dk, hvor målet er at bruge det du har i dit hjem om og om igen, deriblandt dit tøj. Hun vil gerne lære så mange som muligt, at reparere deres tøj selv.
     
    Hun har strikket, hæklet og syet/broderet siden barnsben, oplært af sin mor, og elsker at dykke dybt ned i projekter og lære nye teknikker.
     
    Du kan kontakte Jessica på [email protected]

Visible mending – dekorativ reparation af tøj

Giv dit ødelagte tøj nyt liv

Giv dit ødelagte tøj nyt liv, lad reparationen blive en udsmykning i sig selv og en del af tøjets historie. I stedet for at smide hullet eller plettet tøj ud kan du i denne workshop få inspiration og ideer til kreativ lapning.

Du bliver introduceret til forskellige teknikker indenfor visible mending, som fx broderi, maskesting, lapper/applikationer samt stopning/sashiko (japansk sy-teknik), så du lærer at reparere i både strik og stof. Så du ender måske op med at få broderet en figur, et mønster eller en fin påsyet lap.

Så kom med på cafe hos Garnvärk og tilbring en hyggelig aften i godt selskab med lidt mad og drikke. Du vil lære om sting og teknikker på et lille hold, hvor der er plads til 1:1 med hjælp, inspiration og nye ideer. Workshoppen er både for øvet som nybegynder.

DETTE FÅR DU:
2,5 time workshop
Lækker sandwich samt te/kaffe
Indføring i visible mending og teknikker
Guidet hjælp
Basis materialer, som underviser medbringer
Nye ideer og inspiration
Mulighed for at tilkøbe materialer som fx broderi tråd og ramme

Praktisk info

Husk at medbringe det du gerne vil reparere. En lille bold eller halvrund kop til at strække stoffet ud over. Eneste udgift kan være, hvis der er materialer, du gerne selv vil købe.

Vi serverer en sandwich samt te/kaffe undervejs.

Nummer
33303 - Visible mending – dekorativ reparation af tøj
Første mødegang
mandag den 30.10.23 kl. 17:00 - 19:30
Undervisere
Adresse

Garnvärk, Jernbanegade 13,, 3480 Fredensborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 335,00
mandag den 30.10.23

Kl. 17:00 - 19:30

Jessica Nielsson

Jernbanegade 13,, 3480 (Butikken)

Se på kort