Massagekurser

Sorter efter

Er du også indimellem anspændt efter en lang dag på arbejdet? Har du måske ømme løbemuskler? Eller vil du gerne knytte tætte og stærke bånd til dit barn? Uanset hvad dit udgangspunkt for en massage måtte være, er én ting sikker: Massage er dejligt for alle, og det er en god måde slappe af både mentalt og fysisk.

Hos LOF tilbyder vi et massagekursus i wellnessmassage og et massagekursus i babymassage foruden kurser i specialtræning, hvis du søger kursus rettet mod en specifik fysisk problematik. Vores massagekurser henvender sig til alle, og du behøver hverken have viden om emnet eller for den sags skyld have givet eller modtaget en massage før.

Dét lærer du på vores kursus

Du lærer de helt klassiske massageteknikker på vores wellnessmassagekursus og bliver præsenteret for en række dejlige og effektive greb. På kurset opnår du en dybdegående viden og færdigheder inden for massage, hvilket gør dig i stand til at udføre en wellnessmassage af høj kvalitet, som både er ergonomisk korrekt og afslappende. Du lærer en massageform, hvor hele kroppen, både ryg, nakke, skuldre, arme, ben og hoved, er i fokus, og hvor vi kombinerer glidende bevægelser og strøg samt mere specifikke bearbejdninger og dybdegående behandlinger af musklerne, som har til formål at løse op for knuder og spændinger. Derudover kan du også blive klogere på, hvilke massageolier er velegnede til wellnessmassage derhjemme, så du opnår en følelse af velvære.

Knyt tætte bånd til dit barn med babymassage

På vores massagekursus til babyer får forældre en større indsigt i, hvordan babymassage kan give barnet bedre motorik samt fortrolighed med kroppen. Berøring er afgørende i børns trivsel og vækst, og det er medvirkende til, at børn udvikler sig til trygge børn med masser af selvtillid. Når børnene bliver større, kan du med fordel også deltage i nogle af vores andre aktiviteter for børn og forældre. Derudover kan et babymassagekursus også bruges til at lindre kolik, give barnet tryghed og få barnet til at slappe helt af. Du får en grundig forståelse af, hvordan du stimulerer dit barns sanser og støtter barnets motoriske udvikling med simple massageteknikker og -berøringer.

Det hele foregår i trygge rammer med kærligt nærvær, og det er en enestående mulighed for både mor og far at komme tættere på hinanden og deres barn.

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...