• Anne Leonora Blaakilde

    Anne Leonora lægger vægt på den balance i krop og sind, som yogaen giver. På hendes kurser er der plads til den enkelte, og der er altid balance mellem spændingsøvelser og afspændingsøvelser.

    Som ejer af firmaet Natur & Yoga lægger Anne Leonora stor vægt på sammenhæng mellem krop, sind og natur. Hun er inkarneret vinter- og skovbader.

    Anne Leonora Blaakilde er ph.d. i etnologi og deltidsansat som lektor med speciale i aldring og humanistisk sundhedsforskning ved Tværfaglige Sundhedsstudier på RUC . Hun har dyrket yoga siden sin pure ungdom og blev i 2019 uddannet hatha-yogalærer fra Den intuitive Yogaskole i Ordrup med 200 RYT (certificeret af den internationale Yoga Alliance). Derefter har hun taget videreuddannelse i USA i senioryoga, chakrayoga og yogadans (Let Your Yoga Dance©)
    I 2020 blev hun desuden uddannet som naturterapeut ved HEG i Danmark.

Yogadans - Let Your Yoga Dance©

3 søndage

Yogadans er en blanding af yogaøvelser og dans, som giver krop og sind et dejligt energiboost.
Yoga bygger på en filosofi om kroppens syv chakraer, kroppens energicentre, og denne danseform følger de syv chakraer med deres forskellige egenskaber. Vi danser til hvert chakra med hver sin musikgenre og bevægelsesform. Nogle danse er koreograferet på forhånd, andre er mere frie.
Ved at bevæge os op gennem alle syv chakraer med forskellig dans og musik får vi ikke alene en dejlig kropsoplevelse, men motionerer også sindstilstanden. Ved yogadans bliver du rørt og berørt.
Vi afslutter med liggende afspænding til rolig musik.

Der er løbende optag på holdet, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet.

Praktisk info

Husk at passe godt på hinanden. Se retningslinjer vedrørende Covid-19 på lofkurser.dk/covid-19
Nummer
27564 - Yogadans - Let Your Yoga Dance©
Første mødegang
søndag den 06.11.22 kl. 16:00 - 17:30
Adresse

Halsnæs Yoga, Torvet 21, 3300 Frederiksværk

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 295,00
søndag den 06.11.22

Kl. 16:00 - 17:30

Anne Leonora Blaakilde

Torvet 21, 3300 (Yoga-lokale)

Se på kort

søndag den 13.11.22

Kl. 16:00 - 17:30

Anne Leonora Blaakilde

Torvet 21, 3300 (Yoga-lokale)

Se på kort

søndag den 20.11.22

Kl. 16:00 - 17:30

Anne Leonora Blaakilde

Torvet 21, 3300 (Yoga-lokale)

Se på kort

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...